Diensten

Advocaten in administratief recht, fiscaal recht, real estate en ondernemingsrecht

Dienstverlening

GD&A Advocaten ontwikkelt op gezette tijden dienstenpaketten op maat van uw bestuur of onderneming, welke aansluiten bij onze vakgebieden.

Naast de klassieke dienstverlening van een advocatenkantoor zoals gerechtelijke procedures en advisering, streeft GD&A Advocaten ernaar innovatieve en gestandaardiseerde diensten aan te bieden waarop u kan intekenen.

Een overzicht van onze dienstverlening vindt u in de kolom links.

news

28|09|2018 - 2019: nieuw jaar, nieuwe start. Ook voor het lokaal tuchtrecht.Keep calm and keep up to date met deze top 4 wijzigingen.

Ingevolge de nakende inwerkingtreding van het Decreet Lokaal Bestuur op 1 januari 2019, leek het nuttig om voor uw bestuur de voornaamste nieuwigheden inzake tucht even op een rijtje te zetten.
Lees meer

27|09|2018 - Innoverend besturen en ondernemen

GD&A Advocaten staat haar cliŽnteel bij inzake alle juridische aspecten van innoverend (incl. digitaal en circulair) besturen en ondernemen, zoals in onderstaande subtitels (niet-limitatief) verder toegelicht. De dienstverlening binnen dit domein omvat in bijzonder advisering (incl. redactie van benodigde documenten/overeenkomsten), bijstand inzake gerechtelijke procedures, outsourcings (bv. als Data Protection Officer (DPO) of -manager) ťn het geven van seminaries/infosessies.
Lees meer

24|09|2018 - De schadevergoeding tot herstel bij de Raad van State: autonoom begrip, maar accessoire vordering.

In een arrest van 21 juni 2018[1] bevestigt de Raad van State nogmaals dat het succesvol aanhangig maken van een schadevergoeding tot herstel op grond van artikel 11bis RvS-wet afhankelijk is van het welslagen van een ontvankelijk beroep tot nietigverklaring. Daarenboven dient ook de schadevergoeding tot herstel zelf daadwerkelijk ingediend te worden.
Lees meer