NIEUWSFLITS
DECREET LOKAAL BESTUUR - OVERGANGSBEPALINGEN - FAQ

GD&A stond de laatste weken de beroepsfederaties ECG, VVOS en VLOFIN intensief bij op het vlak van het beantwoorden van diverse vragen rond de inwerkingtreding en de overgangsbepalingen van het Decreet Lokaal Bestuur.

Op deze webpagina vindt u een lijst van FAQ's rond de overgangsbepalingen.

De antwoorden kwamen tevens tot stand in dialoog met VVSG en ABB.

Hoewel hiermee nog niet alle vragen beantwoord zijn, betekent dit een eerste stap naar rechtszekerheid bij de implementatie van het Decreet Lokaal Bestuur.

Voor verdere vragen kunnen besturen, secretarissen, financiële beheerders en personeelsverantwoordelijken binnen lokale besturen steeds contact opnemen met ons GD&A DLB-team Cies GYSEN, Steven MICHIELS, Jonas DEWIT en Wouter RUBENS.”

 

Advocaten in administratief recht, fiscaal recht en ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor GD&A Advocaten specialiseert zich in het administratief recht (overheidsopdrachten, PPS, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, onteigeningen, aannemingsrecht ...), het fiscaal recht en ondernemingsrecht en de zorgsector. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.


Door de snelle expansie zoeken wij nieuwe medewerkers ...

Zin in een carrière bij GD&A?
Kom dan naar de "Career Day" op maandag 19 februari te Lokeren!

Voelt u een brandende ambitie om carrière te maken in de vakgebieden van GD&A, aarzel dan niet om ons te ontmoeten tijdens deze Career Day op maandag 19 februari 2018 in ons kantoor te Lokeren. Alle vennoten en departementshoofden zullen toelichting geven bij hun vakgebieden en staan ter beschikking voor persoonlijke contacten.

Kantoor Lokeren

 

GD&A Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor die als gespecialiseerde kennisonderneming met een reële meerwaardecreatie de preferentiële juridische dienstverlener wil zijn voor besturen in Vlaanderen en de strategische partner van gelijkgezinde bedrijven en hun belangenorganisaties.

Om dit doel te bereiken rekenen wij op advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep.

GD&A-medewerkers krijgen de gelegenheid om zich, in functie van de individuele capaciteiten, zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.

GD&A Advocaten heeft kantoren in Mechelen, Oevel-Westerlo en Lokeren.

Op het programma:

17.00u: Ontvangst (koffie/frisdranken)
17.15u: Verwelkoming door Algemeen Directeur, Rik Deruytter
17.20u: Algemene kantoorvoorstelling
17.30u: Voorstelling departementen/vakgebieden
18.00u: Individuele gesprekken
19.00u-20.00u: Aansluitende receptie

Praktische informatie:

Wanneer:
Maandag 19 februari 2018
Waar:
GD&A Advocaten
Stationsplein 10
9160 Lokeren
Recht tegenover stationsgebouw van Lokeren.

 Schrijf je in

Graag uw deelname bevestigen voor maandag 5 februari 2018.

Voor meer info?
Contacteer Rik Deruytter
Algemeen Directeur
t 015/40.49.40 of rik.deruytter@gdena-advocaten.be

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van GD&A Advocaten

 

 

GD&A Advocaten benadert het recht ook vanuit wetenschappelijk oogpunt. De diverse advocaten geven regelmatig lezingen en publiceren over hun vakgebied. Zij proberen op die manier te wegen op de verdere ontwikkeling van de rechtsleer en rechtspraak binnen hun rechtsgebied.