Advocaten in administratief recht, fiscaal recht, real estate en ondernemingsrecht

Advocatenkantoor GD&A-advocaten specialiseert zich in het administratief recht (overheidsopdrachten, PPS, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, onteigeningen, ...), het fiscaal recht, het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht.

Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen, bedrijven, particulieren bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

De wensen van onze klanten worden getoetst aan de proces-economische realiteit, waarna het kantoor de klant altijd zal adviseren over de meest haalbare piste.

De juridisering van de maatschappij neemt meer en meer toe. Daardoor zien nog weinig overheden en bedrijven de bomen door het juridische bos. GD&A-advocaten wil daarom méér doen. We willen onze klanten proactief bijstaan. Door goed advies en begeleiding kunnen we immers vaak problemen en procedures vermijden.

 GD&A-advocaten, nichespeler in het publiekrecht en administratief recht

 GD&A-advocaten, specialist in fiscaal recht en ondernemingsrecht

 GD&A-advocaten, de referentie in publiek en privaat bouw- en vastgoedrecht

GD&A Advocaten Tom Swerts Steven Michiels Cies Gysen Bert De Keyser Gitte Laenen

 

Volg de GD&A e-nieuwsbrief

Geef HIER uw e-mail en voorkeurmaterie

Gezien de grote specialisatiegraad van onze advocaten, kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit van diensten garanderen.  Daarnaast werkt GD&A samen met een uitgebreid netwerk van externe medewerkers, correspondenten en experts.

Advisering op maat van uw wensen en behoeften

Pragmatische en no nonsense aanpak en samenwerking

Het advocatenkantoor benadert het recht ook vanuit wetenschappelijk oogpunt.  De diverse advocaten geven regelmatig lezingen en publiceren over hun vakgebied. Zij proberen op die manier te wegen op de verdere ontwikkeling van de rechtsleer en rechtspraak binnen hun rechtsgebied.

 

Share