GD&A Advocaten

Advocaten in administratief recht, fiscaal recht en ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor GD&A Advocaten specialiseert zich in het administratief recht (overheidsopdrachten, PPS, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, onteigeningen, aannemingsrecht ...), het fiscaal recht en ondernemingsrecht en de zorgsector.

Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

De wensen van onze klanten worden getoetst aan de proces-economische realiteit, waarna het kantoor de klant altijd zal adviseren over de meest haalbare piste.

De juridisering van de maatschappij neemt meer en meer toe. Daardoor zien nog weinig overheden en bedrijven de bomen door het juridische bos. GD&A Advocaten wil daarom méér doen. We willen onze klanten proactief bijstaan. Door goed advies en begeleiding kunnen we immers vaak problemen en procedures vermijden.

GD&A Advocaten, nichespeler in het publiekrecht en administratief recht

GD&A Advocaten, specialist in fiscaal recht en ondernemingsrecht

GD&A Advocaten, de referentie in publiek en privaat bouw- en aannemingsrecht

 

Gezien de grote specialisatiegraad van onze advocaten, kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit van diensten garanderen. Daarnaast werkt GD&A samen met een uitgebreid netwerk van externe medewerkers, correspondenten en experts.

Advisering op maat van uw wensen en behoeften.

Pragmatische en no nonsense aanpak en samenwerking

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van GD&A Advocaten

 

GD&A Advocaten benadert het recht ook vanuit wetenschappelijk oogpunt. De diverse advocaten geven regelmatig lezingen en publiceren over hun vakgebied. Zij proberen op die manier te wegen op de verdere ontwikkeling van de rechtsleer en rechtspraak binnen hun rechtsgebied.