VOKA Kempen: Kom uit de doos!

VOKA Kempen: KOM UIT DE DOOS op 25/09/2014

VOKA Kamer van Koophandel Kempen trekt alle registers open met KOM UIT DE DOOS. Het is een event voor u en uw management team waarbij elkaar ontmoeten, elkaar ontdekken en elkaar ontwikkelen centraal staat.

 Elkaar ontmoeten: In vijf eilanden vindt u de vijf LON-regio's van VOKA Kempen. Via een sterk informeel netwerk leert u niet alleen bedrijven kennen, maar vooral de mensen achter de bedrijven.

 Elkaar ontdekken: Bij de ruim veertig standhouders, waaronder GD&A Advocaten, zijn er zowel gevestigde waarden, als nieuwe bedrijven uit de regio. Het biedt een gevarieerd palet: sterke spelers naast mogelijke groeiers.

 Elkaar ontwikkelen: Er is een ruime keuze uit zestien keynote sprekers, die als ervaren trainer, ondernemer of manager die u unieke tips en technieken aanreiken. Technieken die u onmiddellijk kan toepassen en die u kunnen inspireren.

GD&A Advocaten stuurt één van haar medewerkers uit naar dit event. Steven Michiels zal ons kantoor GD&A Advocaten vertegenwoordigen op het event Kom uit de Doos. Hij zal als spreker een uiteenzetting geven over BTW en bedrijventerreinen.

 Het event gaat door op donderdag 25 september 2014 van 13u tot 17u30.
Locatie is Congrescentrum Best Western Plus ALDHEM - (E313 - Afrit 20) - Jagersdreef 1 te 2280 Grobbendonk.

 De deelname aan het event is gratis. U kan inschrijven via volgende link www.voka.be/kempen/komuitdedoos

Meer info?

Contacteer Steven MICHIELS
Advocaat-vennoot
Tel 015/40.49.40 of steven.michiels@gdena-advocaten.be