Vacature departement administratief recht / verzelfstandiging / zorgsector

Vacature departement administratief recht /verzelfstandiging / zorgsector

Binnen dit departement is GD&A advocaten met het oog op de uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een advocaat-stagiair of advocaat-medewerker met een uitgesproken interesse voor de zorgsector. Werkervaring is een meerwaarde maar geen vereiste.

Binnen voornoemd departement komt U terecht in een enthousiaste  vakgroep van leergierige en gedreven advocaten.

De dossiers situeren zich voornamelijk in de context van samenwerking en verzelfstandiging met betrekking tot OCMW-diensten en/of -activiteiten (woonzorgcentra, assistentiewoningen, diensten gezinszorg en aanvullende thuiszorg, ... ) en advisering aan ziekenhuizen.

De dossiers omvatten naast administratiefrechtelijke (verzelfstandiging, overheidsopdrachten, overheidscontracten...) ook verenigingsrechtelijke, arbeidsrechtelijke en zakenrechtelijke aspecten. Tevens komen aspecten als programmatie en erkenning, subsidiëring en financiering aan bod.

GD&A Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen en te Westerlo. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal en ondernemingsrecht. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

Onze medewerkers krijgen de gelegenheid om zich zelfstandig te ontplooien binnen een lerende organisatie. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gemotiveerde advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.

GD&A Advocaten biedt een competitief vergoedingssysteem en reële groeimogelijkheden.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar gitte.laenen@gdena-advocaten.be