GD&A Advocaten wint verder terrein in Vlaanderen

GD&A Advocaten wint verder terrein in Vlaanderen

GD&A Advocaten, een advocatenkantoor gespecialiseerd in administratief, fiscaal en ondernemingsrecht koopt historisch pand op het Stationsplein in Lokeren ter uitbreiding van haar kantoren.

Met kantoren in Mechelen en Oevel (Westerlo) barst GD&A Advocaten verder uit haar voegen en voor de 38 gespecialiseerde advocaten is de aankoop van een bijkomende vestiging in de provincie Oost-Vlaanderen voor GD&A Advocaten een noodzaak in haar verdere ambities om te groeien. Het oog viel uiteindelijk op een eigendom van de provincie Oost-Vlaanderen, het prachtige historische gebouw op het Stationsplein te Lokeren -  Huis Thuysbaert -  waar voorheen het Stedelijk Museum van Lokeren werd ondergebracht.

De keuze voor een kantoor in Oost-Vlaanderen is weloverwogen en logisch. Na de eerdere opening van het hoofdkantoor in Mechelen (lijn Antwerpen - Brussel) en een bijkantoor te Oevel (Kempen - Limburg)  wordt de as ingevuld tussen Antwerpen enerzijds en Oost- en West-Vlaanderen anderzijds. Daarmee is de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel mooi gevormd en kan GD&A haar externe missie verder realiseren. Deze missie bestaat er onder meer in dé juridische dienstverlener voor lokale besturen te willen zijn. De link tussen deze missie en de voormalige eigenaar en gebruiker van het gebouw is alvast een bijkomende stap om verder te bouwen. Tegelijk toont GD&A dat bedrijven nog steeds geloven in de toekomst en op maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze willen ondernemen. Mits verfraaiingswerken met respect voor de eigenheid van dit historisch pand, zal GD&A advocaten Lokeren in de loop van 2016 haar deuren openen.

GD&A Advocaten wint verder terrein in Vlaanderen

 

Naar aanleiding van dit persbericht verscheen onderstaande in de krant.

Advocatenkantoor koopt huis Thuysbaert

De provincie Oost-Vlaanderen heeft een koper gevonden voor Huis Thuysbaert in Lokeren. GD&A, een advocatenkantoor, neemt in de loop van volgend jaar zijn intrek in het herenhuis aan het Stationsplein.

 In 2012 werd nog een openbare verkoop van Huis Thuysbaert georganiseerd, maar toen kwam er geen aanvaardbaar bod. De dienst patrimonium van de provincie besliste onlangs nog om een nieuwe makelaar aan te stellen voor de verkoop en verlaagde de prijs. Die bijsturing heeft nu blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.

"Ons advocatenkantoor heeft zijn hoofdzetel in Mechelen en een bijkantoor in Oevel. Met onze vestiging in Lokeren kunnen we ons werkingsgebied uitbreiden. Mits wat verfraaiingswerken met respect voor de eigenheid van het historische pand zal in de loop van volgend jaar het nieuwe kantoor zijn deuren openen", aldus communicatieverantwoordelijke Ellen Vierbergen van GD&A advocaten.
 
Bron: Het Laatste Nieuws
Lees het volledige artikel hier.

Meer info?

Contacteer Cies GYSEN
Advocaat-vennoot
Tel 015/40.49.40 of cies.gysen@gdena-advocaten.be

Contacteer Bert DE KEYSER
Advocaat-vennoot
Tel 015/40.49.40 of bert.dekeyser@gdena-advocaten.be

Contacteer Ellen VIERBERGEN
Office Manager
Tel 015/40.49.40 of ellen.vierbergen@gdena-advocaten.be