GD&A Advocaten breidt fors uit!

GD&A Advocaten breidt fors uit!

Een nieuw schooljaar en een nieuw gerechtelijk jaar ademen vernieuwing bij GD&A Advocaten. Maar liefst negen nieuwe krachten komen het team versterken.

GD&A Advocaten streeft ernaar net dat tikkeltje anders te zijn. GD&A kiest vandaag verder voor groei en een instroom van jonge high potentials om haar missie waar te maken.

Departementale indeling

GD&A kiest er resoluut voor om volgens het principe van een departementale indeling te werken. Zo hebben wij een aantal functionele afdelingen, vier departementen/cellen, wat onze gespecialiseerde dienstverlening alleen ten goede komt. Het leidt immers tot een grotere vaardigheid, minder tijdverlies, minder fouten, in één woord samengevat “efficiëntie”.

Het eerste departement, administratief recht, wordt aangevuld met twee jonge dames, Tessa JORDENS en Sarah VAN HAEGENDOREN. Beiden studeerden ze af aan de Universiteit Hasselt en leggen ze zich binnen de cel van het administratief recht toe op dossiers inzake overheidsopdrachten en -contracten onder het toeziend oog van Gitte Laenen.

Het departement ruimtelijke ordening en milieu onder leiding van Tom Swerts, krijgt steun van drie heren: Willem-Jan INGELS, Gregory AERTS en Karel VERBESTEL.

Willem-Jan Ingels studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel af als Master in de Rechten in de optie publiekrecht.

Gregory Aerts behaalde zijn diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens zijn opleiding focuste hij zich eveneens vooral op het publiekrecht.

Karel Verbestel koos tijdens zijn laatste jaar aan de Vrije Universiteit Brussel voor de optie publiekrecht. Zijn interesse ging bovendien uit naar de ruime wereld van de ruimtelijke ordening, waardoor toetreding tot dit departement de logische keuze was.

De cel ondernemingsrecht met Steven Michiels als departementshoofd en Kris Van den Broeck als subcelhoofd, wordt versterkt door Willem MARIËN. Hij behaalde zijn diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Vervolgens verzilverde hij nog een extra jaar vennootschapsrecht aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Gloria DI BERNARDO treedt toe tot het departement fiscaal recht onder leiding van Steven Michiels. Zij studeerde af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij specialiseerde zich tijdens haar laatste jaar in het fiscaal recht.

Caroline DE MULDER zal als juridische duizendpoot zowel worden ingeschakeld in het departement administratief recht, ruimtelijke ordening als fiscaal recht. Zij studeerde in 2011 Magna Cum Laude af als Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Caroline startte haar carrière als advocaat bij Astrea en werkte daar haar stagejaren af. Nadien maakte ze nog een korte overstap naar Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick om nu tot GD&A toe te treden.

Sinds juni 2015 is ook Janina VANDEBROECK werkzaam bij GD&A. Zij zet zich volle overgave in voor het departement administratief recht, meer bepaald voor onze nieuwste subcel Zorg. Zij studeerde reeds in 2008 af als licentiate in de Rechten, met als specialisatie administratief recht.

Om op deze manier te kunnen blijven groeien, kocht GD&A Advocaten onlangs een historisch pand op de markt in Lokeren. Mits de nodige verfraaiingswerken zal het kantoor in de loop van 2016 haar deuren openen.

Wij wensen al onze nieuwkomers alvast een mooie loopbaan bij GD&A Advocaten toe.

Meer info?
Contacteer Cies GYSEN
Advocaat-vennoot
Tel. 015/40.49.40 of cies.gysen@gdena-advocaten.be

Contacteer Bert DE KEYSER
Advocaat-vennoot
Tel. 015/40.49.40 of bert.dekeyser@gdena-advocaten.be