Interne studiedag Zorgdepartement was een succes

Interne studienamiddag departement Zorg was een succes!

Op datum van 27 november 2015 tekende het departement Zorg van GD&A Advocaten present aan de 4-Wings te Oevel, om aldaar voor hun collega's en genodigden een woordje uitleg te verschaffen over bepaalde juridische hoofdthema's die de zorgsector momenteel beroeren.

De spits werd afgebeten door Mr. Cies Gysen met een grondige presentatie over het zorglandschap vandaag en morgen en de wijze waarop lokale besturen daarmee omgaan.

Vervolgens was het de beurt aan Mr. Stéphanie Taelemans om concreet de verschillende types van OCMW-verenigingen te bespreken en de gevolgen hiervan voor de betrokken personeelsleden te schetsen, tevens met de focus op een aantal financiële aandachtspunten.

Als derde in de rij besprak Mr. Janina Vandebroeck de procedures voor voorafgaande vergunningen en erkenningen voor woonzorgcentra, met bijzondere aandacht voor de problematiek van de erkenningskalender.

Mr. Steven Michiels mocht de studienamiddag afsluiten door uitleg en duiding te geven over de fiscale en vastgoedaspecten van zorgbedrijven.

Naar gewoonte konden er na afloop vragen worden gesteld en kon er van gedachten worden gewisseld bij een gezellige receptie.

Interne studienamiddag departement Zorg


 

Interne studienamiddag departement Zorg

 

Meer info?

Contacteer Stéphanie TAELEMANS
Advocaat
Tel 015/40.49.40 of stephanie.taelemans@gdena-advocaten.be