Vacature departement fiscaal recht

VACATURE departement fiscaal recht

Binnen het departement fiscaal recht is GD&A advocaten met het oog op de uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een advocaat-medewerker met minstens 3 jaar ervaring in fiscale dossiers. Goede communicatievaardigheden, klantgerichtheid en oplossingsgerichte, zelfstandige dossierbehandeling zijn een troef. Interesse voor vennootschapsrecht en publieke vennootschappen is een meerwaarde.

Binnen voornoemd departement komt U terecht in een dynamische vakgroep van jonge en gedreven advocaten. Dossiers situeren zich voornamelijk in de context van fiscale optimalisatie voor lokale besturen (hoofdzakelijk btw) en fiscale procedures.

GD&A Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen, te Westerlo en vanaf de zomer 2016 te Lokeren. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal en ondernemingsrecht, milieu en ruimtelijke ordening en de zorgsector. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen, bedrijven, particulieren bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

Onze medewerkers krijgen de gelegenheid om zich zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.

GD&A Advocaten biedt een competitief vergoedingssysteem en reële groeimogelijkheden.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar steven.michiels@gdena-advocaten.be