VACATURE departement fiscaal recht

VACATURE departement fiscaal recht

Binnen dit departement is GD&A advocaten voor haar nieuw kantoor te Lokeren op zoek naar een advocaat-stagiair met interesse voor fiscaal recht. Een MaNaMA Fiscaal Recht of een andere fiscale opleiding is een pluspunt.

Binnen voornoemd departement komt U terecht in een kleine en dynamische vakgroep van jonge en gedreven advocaten. Dossiers situeren zich voornamelijk in de context van fiscale procedures lokale en regionale belastingen.

GD&A Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen en te Westerlo en vanaf september 2016 eveneens te Lokeren. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal en ondernemingsrecht. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen, bedrijven, particulieren bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

Onze medewerkers krijgen de gelegenheid om zich zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.

GD&A Advocaten biedt een competitief vergoedingssysteem en reële groeimogelijkheden.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar steven.michiels@gdena-advocaten.be