Vacature binnen het departement Ruimtelijke Ordening en Milieu

Vacature binnen het departement Ruimtelijke Ordening en Milieu

Binnen dit departement is GD&A advocaten voor haar nieuw kantoor te Lokeren op zoek naar een advocaat-stagiair met interesse voor ruimtelijke ordening. Enige voorkennis van de materie van de ruimtelijke ordening (bv. het hebben gevolgd van een vak ruimtelijke ordening/omgevingsrecht aan de universiteit) is wel een pluspunt.

Binnen voornoemd departement komt U terecht in een dynamische vakgroep van jonge en gedreven advocaten. Dossiers situeren zich voornamelijk in de context van ruimtelijke ordening: advisering, voeren van procedures (bouwberoepen, procedures Raad voor Vergunningsbetwistingen, Raad van State, procedures voor de burgerlijke rechtbanken,…), opvolgen van herstelvorderingen,…). Het cliënteel binnen de cel bestaat ongeveer voor de helft uit gemeentelijke overheden en voor de andere helft uit bedrijven en particuliere personen.

GD&A Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen en te Westerlo en vanaf september 2016 eveneens te Lokeren. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal en ondernemingsrecht. Het kantoor verleent juridisch advies en staat besturen, bedrijven, particulieren bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

Onze medewerkers krijgen de gelegenheid om zich zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is.

GD&A Advocaten biedt een competitief vergoedingssysteem en reële groeimogelijkheden.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar alisa.konevina@gdena-advocaten.be en/of tom.swerts@gdena-advocaten.be