GD&A Advocaten blijft groeien

GD&A Advocaten blijft groeien

Na de aankoop van het prachtige neobarokke Huis Thuysbaert in Lokeren blijft GD&A Advocaten investeren in de toekomst. GD&A advocaten verwelkomt immers niet minder dan twaalf nieuwe advocaat-medewerkers.

Frederick Ongena vervoegde eerder dit jaar het kantoor in het departement overheidsopdrachten, PPS en overheidscontracten. Hij startte zijn carrière al in 2011 als advocaat en doceerde tevens aan de Hogeschool Gent de vakken algemeen bestuursrecht en rechtsbescherming.

 

Peter Gansbeke voltooide in 2012 zijn stage aan de balie van Brugge. Hij ondersteunt sinds mei 2016 David Van Valckenborgh in het departement bouwrecht bij GD&A Advocaten.

 

De cel bouwrecht krijgt bovendien nog meer nieuw bloed met Matthias Vandyck. Hij startte als paralegal op 1 juni 2016.

 

Ook Pedro Gielen startte midden mei 2016 als paralegal bij GD&A Advocaten. Hij vervoegt de cel ondernemingsrecht onder het toeziend oog van celhoofd Kris Van den Broeck. Pedro is geen onbekende voor het kantoor, hij liet in de zomer van 2015 al zien wat hij in zijn mars heeft tijdens een zomerstage.

 

Naast het nieuwe mannelijke bastion deed ook Jill Verhoft haar intrede bij GD&A in mei 2016. Zij brengt een nieuwe frisse wind binnen het departement fiscaal recht.

 

Er staan nog een aantal nieuwelingen te trappelen om aan de slag te gaan bij GD&A Advocaten in de komende maanden. Niels Van Eygen, die we ook kennen door een zomerstage in 2015, zal het meest recent opgerichte departement nl. zorg, versterken vanaf september 2016.

 

Naast Pedro Gielen starten binnen het departement Ondernemingsrecht nog Michaël Van Pol en Lien Wyckmans.

 

Jan Van Hauwaert en  Eline Schroyens zullen het departement Ruimtelijke ordening – milieu vervoegen.

 

Bas Van Olmen sluit aan bij het departement Global, terwijl last but not least Fabian Swennen multifunctioneel binnen het departement administratief recht zal worden ingezet.

 

 

GD&A blijft op die manier steeds verder investeren in de toekomst om u en uw bestuur juridisch bij te staan.

Meer info?
Contacteer Cies GYSEN
Advocaat-vennoot
015/40.49.40 of cies.gysen@gdena-advocaten.be