Altius, Citius, Fortius: Rik Deruytter wordt Algemeen Directeur bij GD&A Advocaten.

Altius, Citius, Fortius: Rik Deruytter wordt Algemeen Directeur bij GD&A Advocaten.

23 januari 2017

Onze hoge standaard van dienstverlening verlangt een kantoororganisatie die vooruitloopt op de hoge verwachtingen.

Alles is in verandering en niet in het minst de advocatuur. Het kan snel gaan, de komende jaren zal de juridische dienstverlening een nieuw gezicht krijgen. Uitdagingen zijn er om aangegaan te worden, dat is evident, maar het vraagt wel daadkracht en focus want de unieke spirit van GD&A Advocaten met onderscheidende lenigheid in service, doortastende aanpak en nauwe betrokkenheid met onze cliënten willen we absoluut veilig stellen.

GD&A Advocaten is de laatste jaren zeer snel gegroeid. Voor een volgehouden uitdieping van onze expertise én de uitbreiding naar nieuwe domeinen hebben we op relatief korte termijn heel wat beloftevolle en geëngageerde advocaten aangetrokken. We willen onze groep advocaat-medewerkers smeden tot een nog hechter team zodat de som van die individuele expertises voor al ons cliënteel verder de meerwaarde biedt om blijvend voor GD&A Advocaten te kiezen.

Digitalisering rukt verder op, uiteindelijk ook in ons beroep. We willen de juiste keuzes maken in werkprocessen en infrastructuur om ook hier een maximale hedendaagse dienstverlening te bieden.

Het aantrekken en vormen van getalenteerde advocaat-medewerkers moet GD&A Advocaten verzekeren van de groeikracht voor de toekomst. Daarbij is een premium kantoororganisatie waar het goed werken is en waar ieder zijn ambitie kan realiseren een bindende factor.

Ondermeer deze elementen hebben ons er toe aangezet om de interne operationele organisatie van ons kantoor te herbekijken zodat we met efficiëntie en flexibiliteit kunnen blijven inspelen en vooruitlopen op verwachtingen van ons cliënteel nu en in de toekomst. Het was verder onze overtuiging dat de inbreng van een externe professionele manager, met roots buiten de advocatuur heilzaam, verfrissend en doelmatig de beste keuze zou zijn.

Om die reden hebben we vanaf 16 januari 2017 Rik Deruytter als Algemeen Directeur aan boord genomen om samen met ons de beschreven kantooruitdagingen aan te gaan. Rik Deruytter heeft een jarenlange ervaring als Marketing- en Communicatiespecialist met een passie voor coaching en people management in het algemeen. Rik neemt de opdracht op zich om GD&A Advocaten, een hyper-ambitieuze juridische dienstverlener van meer dan 50  topmedewerkers: partners, advocaten én ondersteunend team, klaar te stomen voor toekomstige uitdagingen.
 
In de woorden van Claire Underwood: “We go beyond what's pretty and perfect. Beyond what's scary, difficult and unknown.”


Cies Gysen en Bert De Keyser, advocaat-vennoten GD&A Advocaten.

Meer info?
Contacteer Cies Gysen
Advocaat-vennoot
t 015/40.49.40 of cies.gysen@gdena-advocaten.be

Contacteer Bert De Keyser
Advocaat-vennoot
t 015/40.49.40 of bert.dekeyser@gdena-advocaten.be