Voor het departement PPS, Overheidscontracten en Overheidsopdrachten is GD&A Advocaten op zoek naar een advocaat-stagiair met interesse in het administratief recht.

Voor het departement PPS, Overheidscontracten en Overheidsopdrachten is GD&A Advocaten op zoek naar een advocaat-stagiair met interesse in het administratief recht.

11 december 2017

GD&A Advocaten is een jong, dynamisch en snelgroeiend advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen, Lokeren en Westerlo. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal- en ondernemingsrecht. Wij verlenen juridisch advies en staan besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

GD&A-medewerkers krijgen de gelegenheid om zich, in functie van de individuele capaciteiten, zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is. GD&A Advocaten biedt een prestatiegericht, competitief vergoedingssysteem met reële doorgroeimogelijkheden.

Het departement PPS, Overheidscontracten en Overheidsopdrachten binnen GD&A Advocaten is op zoek naar een beginnende advocaat/jurist die zich in het kader van een stage wil engageren binnen het boeiende universum van het administratief recht.

Dossiers situeren zich vaak in de context van Overheidscontracten en Overheidsopdrachten, maar zijn hiertoe niet beperkt.

Deze vacature staat ook open voor advocaat/juristen zonder grote voorkennis van het administratief recht mits motivatie om zich in te werken in de materie met ondersteuning van ervaren advocaten waarvan een aantal academisch actief zijn.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar gitte.laenen@gdena-advocaten.be

Bekijk alle openstaande vacatures van GD&A Advocaten