GD&A Advocaten werkt mee aan overname van ProDesk

GD&A Advocaten werkt succesvol mee aan overname van ProDesk door Tech Data

Mr. Bert De Keyser en Mr. Kris Van den Broeck van GD&A Advocaten waren intensief betrokken bij de onderhandelingen en de op vrijdag 5 december 2011 gerealiseerde sharedeal van ProDesk NV, een erkende Autodesk-verdeler in de Benelux gespecialiseerd in CAD-software voor de mechanische industrie (CAD-CAM), geografische systeemautomatisering (GIS), bouwkunde en architectuur met een jaarlijkse omzet 34 miljoen euro, aan Tech Data (Nasdaq: TECD) een van de belangrijkste verdelers van technologieproducten.

Tech Data genereerde in het boekjaar dat afliep op 31 januari 2011 een nettoverkoop van 24,4 miljard dollar en staat 109e op de Fortune 500®-lijst.

De overname van ProDesk NV versterkt de mogelijkheden van TDDatech om deze complexe service aan te bieden in de Benelux, doordat de onderneming nu versterking krijgt van een team hoogopgeleide en ervaren medewerkers met een gespecialiseerde kennis van de plaatselijke markt, waardoor TDDatech meer klanten kan bereiken.

GD&A advocaten is dan ook uiterst tevreden dat het ProDesk NV heeft kunnen bijstaan met zijn juridische en fiscale expertise en dat de inspanningen hebben bijgedragen tot de realisatie deze transactie.

Meer info op : www.prodesk.biz  &  www.techdata.com