Studiedag: Herbestemming religieus vastgoed 2019 op 3 oktober 2019 te Antwerpen

Schrijf u in voor de studiedag "Herbestemming religieus vastgoed 2019" op 3 oktober 2019 te Antwerpen

SPRYG Real Estate Academy organiseert een studiedag, die doorgaat op donderdag 3 oktober 2019, over het onderwerp "Herbestemming religieus vastgoed 2019". Gastspreker Steven Michiels van GD&A Advocaten licht de fiscale aspecten van een herbestemming toe.

Aanpak leegstand religieus vastgoed

Herbestemming van religieus vastgoed, ofwel het zoeken naar een nieuwe invulling voor ons religieus patrimonium, wordt steeds belangrijker. Dat brengt diverse uitdagingen met zich mee.

Waar kiemt het potentieel voor de toekomst van het religieus patrimonium in België? Hoe gaan we om met de leegstand? Hoe kunnen we daarop inspelen met herontwikkeling en herbestemming voor het behoud van ons erfgoed?

Dat hoort u van dé experten op deze studiedag! Zij geven u een actueel overzicht van de meest relevante aspecten bij herbestemming van religieus patrimonium. U krijgt tal van concrete handvatten! Ontdek uw opportuniteiten.

U kan zich hier inschrijven en het ganse programma bekijken

Praktische info 

Wanneer: donderdag 3 oktober 2019 van 9u tot 16.15u (aansluitend netwerkdrink)
Waar: Crowne Plaza - Gerard le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen
Doelgroep: beleidsmedewerkers van onder meer gemeenten, provincies, gewesten, kerkgemeenschappen en openbare instellingen. Tevens voor investeerders, architecten, ontwikkelaars, juristen, beheerders en adviseurs.

Voor meer info

Contacteer Mr. Steven Michiels
Advocaat-vennoot
Tel. 015/40.49.40 of steven.michiels@gdena-advocaten.be