Willem Mariën

Willem Mariën

Willem Mariën studeerde in 2015 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Binnen de afstudeerrichting “Rechtsbedeling” verkreeg hij een erg ruime juridische vorming, met aandacht voor diverse aspecten van zowel het privaat- als het publiekrecht.

Gezien zijn bijzondere interesse voor het ondernemings- en vennootschapsrecht, wenste hij zich verder te specialiseren en volgde hij in 2014-2015 de Master na Master in het Vennootschapsrecht aan de Katholieke Universiteit Leuven.

In 2015 vervoegde Willem Mariën het advocatenkantoor GD&A Advocaten, waar hij zich voornamelijk toelegt op dossiers inzake ondernemings- en vennootschapsrecht.

In functie van de GDPR volgde Willem een intensieve opleiding bij het Data Protection Institute. Na een geslaagd examen behaalde hij in april 2018 het certificaat van Data Protection Officer. 

Tevens In 2018 vatte Willem Mariën aan met de bijkomende opleiding “Executive Master in Real Estate Management (MRE)” aan de Antwerp Management School.

Regelgeving inzake data, privacy, IT/IP en andere aspecten van innoverend besturen / ondernemen zijn voorkeurmateries van Willem.

Willem Mariën

 

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 13  ▪  2260 Oevel - Westerlo
t 014/57 46 52  ▪  f 015/27 62 76

willem.marien@gdena-advocaten.be

Specialisaties

Ondernemingsrecht

Vennootschapsrecht

Vastgoedrecht 

Data Protection Officer (DPO)