Vacatures

Vacatures

GD&A Advocaten is een jong, dynamisch en snelgroeiend advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen, Lokeren en Westerlo. Het kantoor is gespecialiseerd in administratief recht, fiscaal en ondernemingsrecht. Wij verlenen juridisch advies en staan besturen en bedrijven bij in gerechtelijke en administratiefrechtelijke geschillen en procedures.

GD&A medewerkers krijgen de gelegenheid om zich, in functie van de individuele capaciteiten, zelfstandig te ontplooien. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is. GD&A Advocaten biedt een prestatiegericht, competitief vergoedingssysteem met reële doorgroeimogelijkheden.

VACATURE - Departement Fiscaal recht: Advocaat met enige jaren ervaring.

Het departement Fiscaal recht is een belangrijke schakel in het geheel van de dienstverlening van GD&A Advocaten. Binnen dit departement zijn wij voor ons kantoor te Mechelen op zoek naar een advocaat met enkele jaren ervaring in het breed domein van het fiscaal recht.
U komt terecht in een dynamische vakgroep van jonge en gedreven advocaten. Dossiers situeren zich voornamelijk in de context van:

• Fiscale begeleiding lokale besturen
• Lokale en regionale belastingen
• Fiscale eerstelijnsbijstand
• BTW, registratierechten, personen- en vennootschapsbelasting
• Fiscale procedures

De service die GD&A Advocaten aan zijn cliënten aanbiedt omvat het hele domein van administratieve ondersteuning tot en met de juridische procedures voor Cassatie.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar steven.michiels@gdena-advocaten.be

VACATURE Departement Global: Advocaat in het administratief recht sensu lato.

Het nieuwe departement Global ondersteunt de diverse andere departementen en maakt de interne en externe juridische vertaalslag in multidisciplinaire dossiers en projecten.

Binnen dit departement is GD&A Advocaten voor haar kantoor te Mechelen en Lokeren op zoek naar een advocaat/jurist met een aantal jaar ervaring in het breed domein van het administratief recht (noties van fiscaal recht is een voordeel).

Dossiers situeren zich voornamelijk in de context van gemeenterecht, PPS, onteigening, ruimtelijke ordening, verzelfstandiging, overheidsopdrachten, overheidscontracten en lokale belastingen. 

De dienstverlening bestaat uit advisering, het voeren van procedures, het trekken van projecten en het verzorgen van legal interim management.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar jonas.dewit@gdena-advocaten

VACATURE - Departement PPS, Overheidscontracten en Overheidsopdrachten: Advocaat met relevante ervaring voor leidinggevende functie binnen het departement.

Het departement PPS, Overheidscontracten en Overheidsopdrachten binnen GD&A Advocaten, thans onder leiding van Gitte Laenen, is op zoek naar een advocaat/jurist met een aantal jaar ervaring in het administratief recht, en met een bijzondere interesse voor PPS, overheidscontracten en -opdrachten, met het oog op het bekleden van een leidinggevende functie binnen het departement.

De dossiers situeren zich voornamelijk in de context van (lokale) PPS, overheidsopdrachten en overheidscontracten (concessies, verkoop, ruil) in het algemeen.
De dienstverlening bestaat uit advisering, het voeren van (RvS-) procedures en het opvolgen van (PPS-) projecten van A tot Z.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar gitte.laenen@gdena-advocaten.be

VACATURE - Departement Overheidspersoneel: Advocaat met relevante ervaring in sociaal recht.

De sector van (vooral) lokale besturen is in volle transitie. Integratie, samenwerking, fusies e.d. geven de actuele toon aan. Dit heeft bijzondere gevolgen voor statutair en contractueel personeel.

Het departement Overheidspersoneel binnen GD&A Advocaten, thans onder leiding van Gitte Laenen, is op zoek naar een advocaat/jurist met een aantal jaar ervaring in het sociaal recht in de brede zin van het woord. Ervaring in het administratief recht (of bereidheid tot verdieping/bijscholing) is een pluspunt.

De dossiers situeren zich voornamelijk in de context van:

Reorganisaties/verzelfstandiging/privatisering; 

Tuchtprocedures en evaluatietrajecten;

Benoeming/bevordering;

Ontslagrecht;

Reorganisaties/verzelfstandiging/privatisering;

Tuchtprocedures en evaluatietrajecten;

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar gitte.laenen@gdena-advocaten.be