Vacatures

Vacatures

GD&A Advocaten is een jong, dynamisch en snelgroeiend advocatenkantoor met vestigingen te Mechelen, Lokeren en Westerlo. Met een minimum aan hiërarchie en een maximum aan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid werken wij met bewezen expertise voor meer dan 200 lokale besturen in Vlaanderen, naast dienstverlening voor gelijkgezinde bedrijven.
Om de voortdurende groei van ons kantoor te ondersteunen zijn wij op zoek naar een:

Vacature voor advocaat-stagiair in het Departement Omgeving
(Milieurecht - Ruimtelijke Ordening - Stedenbouw - Omgevingsrecht)

Om de voortdurende groei van ons kantoor te ondersteunen zijn wij op zoek naar stagiairs die zich met ambitie willen bekwamen in het vak. GD&A Advocaten biedt inzake de reglementering op de ruimtelijke ordening en stedenbouw ondersteuning op het niveau van de drie basispijlers van de reglementering: planning, vergunning en handhaving. De wetgeving terzake lijkt aan een permanente herziening onderworpen, wat de intellectuele uitdaging steeds fris houdt.
Het milieurecht daarentegen is een bijzonder ruim gegeven en kan niet herleid worden tot één van de afgelijnde bestaande rechtsgebieden. Het vormt  een boeiende dwarsdoorsnede met een reeks klassieke rechtsindelingen.
De materies in dit departement vormen voor de beginnende advocaat een uitdagend perspectief om zich te bekwamen in een rechtsdomein dat in de nabije toekomst alleen maar in belang zal toenemen.

Indien dit je interesse gewekt heeft, stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar rik.deruytter@gdena-advocaten.be.

Vacature voor advocaat-stagiair in het Departement Fiscaal Recht

Om de vele dossiers binnen het departement Fiscaal Recht mee te ondersteunen zijn wij op zoek naar een stagiair met interesse in de ruime context van fiscaal recht die ambitie toont om zich, omringd door ervaren en enthousiaste collega's, te bekwamen in het vak.

Onder leiding van departementshoofd meester Nathalie Wouters worden volgende materies behandeld:
•      Publiek fiscaal recht
•      Lokale en regionale belastingen
•      Privaat fiscaal recht

Interesse in deze vacature? Stuur snel je cv en motivatiebrief naar rik.deruytter@gdena-advocaten.be

De vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie is gewaarborgd.