Ondernemingsrecht & vastgoed

Handels-, economisch en financieel recht
Vastgoed
Privaat Bouwrecht
Vennootschapsrecht

Meer info?

Contacteer Bert De Keyser

Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht
t 015/40 49 40 of

Contacteer Kris Van den Broeck

Vennootschapsrecht, Fiscaal recht
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Vermogensrechten op het openbaar domein? Quo vadis na het nieuwe goederenrecht?

Boek 3 “Goederen” van het nieuw Burgerlijk Wetboek treedt vanaf 1 september ’21 in werking en kan nu reeds contractueel van toepassing worden verklaard. Het bijzondere statuut van de goederen van het openbaar domein wordt daarin niet ongemoeid gelaten.

Lees meer
GD&A Advocaten en LANTIS bouwen de volgende jaren samen aan (Oosterweel-)verbinding.

Lantis en GD&A gaan samenwerken voor de realisatie van de (Oosterweel-)verbinding en de mobiliteit en welvaart van Vlaanderen.

Lees meer
When the Going Gets Tough, the Tough Get Going: GD&A Advocaten pakt uit met nieuw vastgoedtalent!

Eerder communiceerden wij in onze nieuwsbrief "Woningprijzen zakken voor het eerst in bijna 40 jaar: Hoog tijd om de aanpak van uw projectontwikkelingen te optimaliseren!" dat wij in de nabije toekomst meer dan ooit een professionalisering van de vastgoedsector verwachten. We zouden onszelf niet zijn als we daar niet proactief op inspeelden: Mr. Willem Mariën studeert af met “Grote Onderscheiding” in de tweejarige Executive Master Real Estate Management (MRE) aan de Antwerp Management School.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Bert De Keyser
Kris Van den Broeck
Peter Gansbeke
Sam Van Asch
Willem Mariën
Michaël Vanpol
Charlotte De Meyer
Sophie Carbonez
Nikita Van Kerkhoven
Siebe Van Malderen
Kelly Vekemans

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Ondernemingsrecht & Vastgoed zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.