Ondernemingsrecht & vastgoed

Handels-, economisch en financieel recht
Vastgoed
Privaat Bouwrecht
Vennootschapsrecht

Meer info?

Contacteer Bert De Keyser

Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht, Fiscaal recht
t 015/40 49 40 of

Contacteer Kris Van den Broeck

Vennootschapsrecht, Fiscaal recht
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

NEWSFLASH! Coronacrisis: Trek tijdig aan de alarmbel!

De alarmbelprocedure van het WVV blijft, ondanks de coronacrisis, van toepassing. Nieuwe regelgeving omtrent samenkomst van de algemene vergadering zou in de pijplijn zitten.

Het zijn woelige tijden; ook voor onze Belgische ondernemingen. Velen dobberen ergens tussen hoop en vrees, terwijl de coronastorm niets ontziend blijft verder razen. Wanneer de situatie voor uw vennootschap uitzichtloos dreigt te worden: vermijd persoonlijke bestuurdersaansprakelijkheid en luid tijdig de vennootschapsrechtelijke alarmbel. Maar hoe een virusvrije algemene vergadering te organiseren?

Lees meer
Opening your Real Estate mind to impact your result

Ere wie ere toekomt, de Antwerp Management School pakt uit met de inspirerende slogan: “Opening minds to impact the world”. Diezelfde Antwerp Management School pakt uit met dé vastgoedopleiding in Vlaanderen: de executive Master Real Estate management (MRE).

Lees meer
Corona-uitstel voor de vastgoedsector: Een moment voor reflectie richting het nieuw Goederenrecht van ’21! Stem uw vastgoedovereenkomsten /-aktes nu reeds proactief af!

Wij verkregen bericht dat ook de vastgoedsector enig uitstel verkrijgt in het kader van de Corona-perikelen: de klassieke termijn van 4 maanden (na de onderhandse overeenkomst / opschortende voorwaarden) voor het verlijden van authentieke aktes, wordt tijdelijk verlengd met 2 maanden.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Bert De Keyser
Kris Van den Broeck
Peter Gansbeke
Sam Van Asch
Willem Mariën
Michaël Vanpol
Charlotte De Meyer
Sophie Carbonez
Nikita Van Kerkhoven
Siebe Van Malderen
Kelly Vekemans

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Ondernemingsrecht & Vastgoed zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.