PPS - Overheidscontracten en -opdrachten

DB(F) (M)(O)
Werken, leveringen en diensten
Concessies

Meer info?

Contacteer Gitte Laenen

PPS - Overheidscontracten - Overheidsopdrachten - Concessies - RPR-evaluatie-tucht-ontslag - Decreet Lokaal Bestuur - Onteigeningen - Onderwijs
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

COVID-19 en de verdere uitvoering van overheidsopdrachten: een oefening van solidariteit, evenwicht en gezond verstand! Het zijn geen evidente tijden voor de uitvoerders, maar ook de aanbestedende overheden mogen niet in de kou blijven staan.

COVID-19 slaat wild om zich heen, ook in de overheidsopdrachtensector. Dit heeft de afgelopen weken geleid tot een vloedgolf aan nieuwsbrieven, nieuwsflashes, opiniestukken, … waarin de visie van alle geledingen (regelgevers, aanbestedende overheden, opdrachtnemers, belangenverenigingen) reeds aan bod is gekomen. De algemene oplossing voor de zich voordoende vragen en problemen schijnt niet voorhanden te zijn of wordt hier en daar ondergesneeuwd door een belangenretoriek.

Lees meer
Gratis GD&A Webinar 14/04 om 14u: De voorlopige oplevering bij overheidsopdrachten: aandachtspunten en valkuilen

Op 14 april 2020 om 14u brengt GD&A Advocaten een webinar binnen het thema: Overheidsopdrachten: de voorlopige oplevering, en wat dan…

Tijdens dit webinar wordt stilgestaan bij een aantal do’s en don’ts bij de voorlopige oplevering van overheidsopdrachten (voor werken) en bij de valkuilen na deze oplevering.

Lees meer
Gratis GD&A Webinar 09/04 om 14u: Gegevensbescherming in de praktijk van overheidsopdrachten

Op 9 april 2020 om 14u brengt GD&A Advocaten een webinar binnen het thema Gegevensbescherming in de praktijk van overheidsopdrachten.

Regels inzake privacy en gegevensbescherming komen in (digitale-) tijden, waarin telewerken de norm is, steeds meer aan de oppervlakte. Deze regelgeving is echter geen op zichzelf drijvend eiland, maar eerder een uitdijende (vloed-)golf die zich meer en meer laat gelden in andere regelgeving zoals deze inzake overheidsopdrachten.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Gitte Laenen
Els Gypen
Tessa Jordens
Pedro Gielen
Fabian Swennen
Sven Frankard
Anse Speetjens

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement PPS - Overheidscontracten en -opdrachten zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.