PPS - Overheidscontracten en -opdrachten

DB(F) (M)(O)
Werken, leveringen en diensten
Concessies

Meer info?

Contacteer Gitte Laenen

PPS - Overheidscontracten - Overheidsopdrachten - Concessies - RPR-evaluatie-tucht-ontslag - Decreet Lokaal Bestuur - Onteigeningen - Onderwijs
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Duurzaam-/circulair aankopen: de selectiefase en -criteria

In het kader van de Week van de Duurzame Gemeente schenen wij een licht op de zinvolheid van duurzaam-/circulair aankopen op lokaal niveau, de voorafgaande behoeftebepaling én de (functionele) behoefteomschrijving in de opdrachtdocumenten. Samen met de opdrachtomschrijving, vormen (ook) de selectie- en gunningscriteria de voornaamste middelen voor de lokale besturen om duurzame-/circulaire eisen in een overheidsopdracht te integreren.

Lees meer
Duurzaam-/circulair aankopen: de behoefteomschrijving in de opdrachtdocumenten

In het kader van de Week van de Duurzame Gemeente schenen wij eerder een licht op de zinvolheid van duurzaam-/circulair aankopen op lokaal niveau en de voorafgaande behoeftebepaling. Zodra de aanbestedende overheid haar behoefte heeft kunnen vaststellen, dient zij haar duurzame-/circulaire behoefte ook in concreto door te vertalen in de opdrachtdocumenten.

Lees meer
Duurzaam-/circulair aankopen: het type van plaatsingsprocedure - modaliteiten

In het kader van de Week van de Duurzame Gemeente schenen wij eerder een licht op de zinvolheid van duurzaam-/circulair inkopen de voorafgaande behoeftebepaling en de organisatie van een verkennende marktconsultatie. Ten behoeve van de (mate van) duurzaamheid-/circulariteit is echter niet enkel het concrete voorwerp van de overheidsopdracht een voorname factor, maar lijkt eveneens het type van plaatsingsprocedure van cruciaal belang.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Gitte Laenen
Els Gypen
Tessa Jordens
Pedro Gielen
Fabian Swennen
Sven Frankard
Anse Speetjens
Floor Van den Eijnden

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement PPS - Overheidscontracten en -opdrachten zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.