Kris Van den Broeck

Ondernemings- en vennootschapsrecht
Kris Van den Broeck

Kris Van den Broeck behaalde in 2006 met onderscheiding zijn diploma van Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, nadat hij de kandidaturen met vrucht had afgewerkt aan de Katholieke Universiteit Brussel. Tijdens zijn opleiding focuste Kris Van den Broeck zich voornamelijk op het vennootschapsrecht, het financieel- en economisch recht alsook het fiscaal recht.

Gezien zijn sterke interesse voor het fiscaal recht, volgde hij tijdens het academiejaar 2006-2007 de opleiding Master in Tax Law aan de Universiteit Antwerpen. Met onderscheiding slaagde hij voor deze gespecialiseerde opleiding.

Onmiddellijk na zijn studies vervoegde Kris als medewerker het fiscaal advocatenkantoor Tiberghien advocaten waar hij zich verder specialiseerde in het fiscaal recht.

In 2009 besloot hij voor de afdeling mergers & acquisitions van een internationaal gerenommeerd consultingkantoor te gaan werken, om in februari 2010 de overstap te maken naar GD&A Advocaten en zich verder toe te leggen op het fiscaal en vennootschapsrecht.

Sinds 2016 is Kris verantwoordelijk voor het departement Ondernemingsrecht & Vastgoed.

Naam
Kris Van den Broeck
Departement
Ondernemings- en vennootschapsrecht
Specialisaties
Vennootschapsrecht, Fiscaal recht