Michaël Vanpol

Ondernemingsrecht & vastgoed
Vastgoed, PPS en ondernemingsrecht
Michaël Vanpol

Michaël Vanpol studeerde in 2015 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Doorheen deze studies focuste hij zich vooral op het privaatrecht en het internationaal recht.

Tijdens zijn opleiding studeerde hij in het kader van het Erasmusprogramma gedurende een semester aan de Franse Universiteit Jean Moulin III in Lyon.

Gezien zijn bijzondere interesse voor het vennootschapsrecht, volgde hij nog een Master-na-Master in het Vennootschapsrecht aan de Hogeschool-Universiteit Brussel. In 2016 slaagde hij met onderscheiding voor deze gespecialiseerde opleiding.

In 2021 volgt Michaël Vanpol de opleiding voor vastgoedprofessionals, het “Postgraduaat in de Vastgoedkunde” aan de Katholieke Universiteit Leuven. In dat kader vergaarde hij reeds – naast zijn juridische expertise – een brede, multidisciplinaire (o.a. financiële, technische, …) kennis over vastgoedprojecten.

Michaël Vanpol legt zich bij GD&A Advocaten vooral toe op dossiers inzake vastgoed en ondernemingsrecht. In dat kader deed hij tevens ervaring op in diverse PPS-dossiers.

Naam
Michaël Vanpol
Departement
Ondernemingsrecht & vastgoed
Specialisaties
Vastgoed, PPS en ondernemingsrecht
Kantoor
Eksel