Tessa Jordens

PPS - Overheidscontracten en -opdrachten
Overheidscontracten - Overheidsopdrachten (plaatsing) - Concessies - PPS
Tessa Jordens

Tessa Jordens behaalde in 2015 met onderscheiding het diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Daar volgde zij de gespecialiseerde afstudeerrichting 'Overheid & Recht', waarin de focus ligt op het publiek recht. Het is tijdens deze opleiding dat haar bijzondere interesse voor administratief recht tot stand kwam.

Tessa vervoegde GD&A Advocaten in oktober 2015 en legt zich voornamelijk toe op dossiers inzake overheidsopdrachten en - contracten en in het bijzonder op PPS-overeenkomsten en concessieovereenkomsten.

Sinds het academiejaar 2017 is Tessa als praktijkassistente bestuursrecht verbonden aan de Universiteit Hasselt waar zij het vak bestuursrecht en practicum juridisch schrijven doceert in de rechtenopleiding.

Verder is Tessa sinds academiejaar 2018 - 2019 vaste docent Overheidsopdrachten binnen het nieuwe postgraduaat ‘Openbare besturen’, georganiseerd door LSX (Limburg School for Excellence) samen met de Hogeschool PXL.

Ook werkt Tessa sinds 2020 samen met PIVO Bestuursschool waar zij opleidingen in het kader van overheidsopdrachten doceert.

Tessa is bovendien een frequent gevraagd spreker op studiedagen, waaronder de Dag van de Overheidsopdrachten en verzorgt diverse opleidingen in het kader van overheidsopdrachten zowel georganiseerd door GD&A Advocaten als door andere organisaties.

Naam
Tessa Jordens
Departement
PPS - Overheidscontracten en -opdrachten
Specialisaties
Overheidscontracten - Overheidsopdrachten (plaatsing) - Concessies - PPS
Kantoor
Eksel