Op zoek naar een stageplaats?

GD&A: de juiste keuze om zich zinvol en duurzaam te ontplooien in de advocatuur.

Om aan de ambities van kantoor te voldoen hebben wij voor nagenoeg alle expertises ruimte voor het werven van een advocaat-stagiair. Vanuit onze basiswaarden vrijheid, rechtvaardigheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bieden wij een stagetraject met een echt perspectief op een carrière als volwaardig advocaat in al zijn holistische facetten. Het is ons engagement om de collega’s, die voor een carrièrestart bij GD&A Advocaten kiezen, na 3 – 5 jaar af te leveren als topprofessionals in de advocatuur.

Twijfel zeker niet om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Hoe is het om stagiair te zijn bij GD&A Advocaten?

  • Zodra het kan volg je het dossier mee van a-z.
  • Meegaan naar de klant hoort er vanaf het begin bij.
  • Zich inleven in de wereld van de cliënt en snel bereikbaar zijn is voor ons prioriteit.
  • In het begin van je carrière moet je investeren in kennis.
  • Opleidingen ondersteunen we voor 100%.
  • Met steun van jouw departementshoofd kan je snel groeien in de materie.
  • Met een ervaren stagemeester en gedreven confraters in een warm departement worden nieuwkomers formeel en informeel snel ingewerkt.
  • De gekregen vrijheid om de werktijd zelf in te vullen gaat samen met eigen verantwoordelijkheidsbesef.
  • Wij garanderen je het werk, aan jou om er voor te gaan.
  • Stagiairs gaan zodra het kan over op uurloon.

Garantie op ontplooiingskansen

GD&A-medewerkers krijgen de gelegenheid om zich, in functie van individuele capaciteiten, zelfstandig te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat advocaten (stagiairs) bij de start van hun loopbaan volop inzetten op kennisverwerving in de domeinen waar wij actief zijn. Zij worden daarbij omringd en begeleid door een ervaren team van gedreven advocaten, waarvan een aantal ook academisch actief is. Vanaf de start nemen wij stagiairs mee in het échte advocatenwerk met zinvol werk in onze dossiers én contact met onze cliënten.

Na kennis komt kunde

Vanuit onze basiswaarden vrijheid, rechtvaardigheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid is het ons engagement om de collega’s, die voor een carrièrestart bij GD&A Advocaten kiezen, na 3 – 5 jaar af te leveren als topprofessionals in de advocatuur met reële keuzemogelijkheden. Uiteraard hopen wij op dat ogenblik dat de betrokkene ervoor kiest langer structureel met GD&A samen te werken, maar dit dan in het kader van een echt vrije keuze, nadat men geworden is wie men is.

Kennis is oneindig. Kunde wordt beloond.

GD&A biedt de ruimte voor het volgen van opleidingen en seminaries. GD&A Advocaten biedt een prestatiegericht, competitief vergoedingssysteem met reële doorgroeimogelijkheden. Wij streven er naar om voor al onze medewerkers een vergoeding uit te werken die de vergelijking van het marktgemiddelde doorstaat d.m.v. een voortdurende benchmark.
We engageren ons om voor medewerkers die essentieel zijn voor kwaliteit en groei van de organisatie een vergoeding uit te werken die zich kan meten met de beteren van de markt.

Voldoening gaat verder dan de bankrekening

Voor alle medewerkers creëren wij werkomstandigheden die motiverend zijn en persoonlijke voldoening schenken. We waken over een solidair samenwerkingsverband met een minimum aan hiërarchie, met krachtige informele relaties en een maximum aan zelfstandigheid.

Stageplaats aanvragen?

Stuur ons je gegevens en interessegebied door.