Over GD&A Advocaten

GD&A Advocaten is een gespecialiseerde kennisonderneming die met een reële meerwaardecreatie de preferentiële juridische dienstverlener wil zijn voor besturen in Vlaanderen en de strategische partner wil zijn van gelijkgezinde bedrijven en hun belangenorganisaties.

Voor besturen Voor bedrijven

Onze keuzes

Wij geloven dat het maken van radicale keuzes inzake uitbouw van expertise en klantendoelgroep de scherpte oplevert die een verschil maakt. GD&A excelleert door zich te specialiseren in specifieke vakgebieden die als een pakket op maat van de klant worden aangeboden. Integriteit, kwaliteit en permanente beschikbaarheid zijn het fundament voor een duurzame relatie met al onze cliënten.

Waarom voor GD&A kiezen?

Expertise

Na meer dan 15 jaar doorgedreven specialisatie in administratief, fiscaal en ondernemingsrecht, met de focus op de specifieke klantendoelgroep van lokale overheden en gelijkgezinde bedrijven, scherpten wij de kantoorkennis tot expertiseniveau. Ons sterke netwerk verschaft ons permanent de voeling met de realiteit in de markt.

Resultaatgericht

Geen ballast, geen wolligheid, maar efficiënte en resultaatgerichte advisering en bijstand. Wij denken goed te weten wat u nodig heeft en passen onze diensten toe op uw specifieke wensen.
Betrokkenheid

Wij staan uiteraard aan uw kant van het verhaal, dat is evident. Onze betrokkenheid gaat echter nog verder. Wij zijn uw zaak en gaan tot het uiterste. Geen oppervlakkigheid, professionele maar empatische bijstand ontzorgen onze klanten. Wij kiezen voor duurzame relaties door onze klanten te koesteren en realistische tarieven te respecteren.

Bereikbaarheid

Wij garanderen een quasi directe respons. U weet direct dat u gehoord bent en dat wij het advies en de bijstand op de sporen zetten. We communiceren direct en open zodat u weet waar u aan toe bent.


Klanten inzicht, gemoedsrust en rugdekking geven.

Dossiers zijn vaak complex en zorgen voor onrust bij de klant. We beschouwen het als een primaire taak om onze expertise in te zetten om met u het probleem te kaderen door het verstrekken van inzicht en plan van aanpak. GD&A stelt zich vanaf dan op als schild tegen vragen die uw richting uitkomen zodat gemoedsrust zich terug kan instellen.

Een gedreven team op 4 locaties

Met een groeiend team van meer dan 50 zelfstandige en loyale advocaten verlenen wij juridische bijstand en advies op maat. Wij volgen een interne cultuur van innoverend en academisch handelen met focus op resultaat. Met een flexibele kantoororganisatie reageren we snel op veranderende omstandigheden zonder onze visie te verloochenen.

GD&A is met 4 locaties in Vlaanderen altijd dicht bij de klant: Mechelen, Lokeren, Eksel en Geel.

Wil je met ons samenwerken?