Alisa Konevina

Omgevingsrecht
Alisa Konevina

Alisa Konevina studeerde in juni 2009 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Gent.  Tijdens haar studies specialiseerde zij zich voornamelijk in Nationaal en Internationaal Publiekrecht.

Vervolgens volgde ze gedurende het academiejaar 2009-2010 de Master-na-Master in het Internationaal en Europees recht aan de Vrije Universiteit Brussel.

Tijdens haar opleiding heeft Alisa Konevina zomerstages gevolgd bij het Kabinet Gelijke Kansen en de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen, hierdoor wakkerde haar interesse  voor administratief recht aan.

Sinds november 2010 vervoegt Alisa Konevina de Mechelse vestiging van GD&A Advocaten. Ze legt zich vooral toe op administratief recht in het algemeen en ruimtelijke ordening in het bijzonder. Je vindt Alisa dus terug binnen het departement Omgevingsrecht.

Alisa maakt eveneens deel uit van de redactieraad van het gespecialiseerde juridische tijdschrift STORM (Stedenbouw, Omgeving, Ruimtelijke ordening en Milieu) en publiceert in dat verband juridische bijdragen.

Naam
Alisa Konevina
Departement
Omgevingsrecht
Specialisaties
Administratief recht, Omgevingsrecht