Willem Mariën

Ondernemingsrecht & vastgoed
Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht, Vastgoedrecht
Willem Mariën

Willem Mariën studeerde in het academiejaar 2014-2015 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. Binnen de afstudeerrichting “Rechtsbedeling” verkreeg hij een erg ruime juridische vorming, met aandacht voor diverse aspecten van zowel het privaat- als het publiekrecht.

In het academiejaar 2014-2015 behaalde Willem Mariën ook de Master-na-Master in het Vennootschapsrecht.

Onmiddellijk na het afronden van voormelde studies vervoegde Willem Mariën in de zomer van 2015 het advocatenkantoor GD&A Advocaten, in bijzonder het departement Ondernemingsrecht & Vastgoed.

In functie van de GDPR volgde Willem Mariën een intensieve opleiding bij het Data Protection Institute. Na een geslaagd examen behaalde hij in april 2018 het certificaat van Data Protection Officer.

In 2018 vatte Willem Mariën - gezien zijn bijzondere interesse voor de vastgoedpraktijk - tevens aan met de bijkomende opleiding “Executive Master in Real Estate Management (MRE)” aan de Antwerp Management School.

Willem Mariën legt zich heden voornamelijk toe op dossiers inzake vastgoed(recht) en diverse aspecten van innoverend besturen en ondernemen.

Naam
Willem Mariën
Departement
Ondernemingsrecht & vastgoed
Specialisaties
Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht, Vastgoedrecht
Kantoor
Mechelen