Wouter Poelmans

Omgevingsrecht
Wouter Poelmans

Wouter Poelmans behaalde in 2013 zijn diploma Bachelor in de Rechten aan de Universiteit Hasselt, waarna hij in 2015, met onderscheiding, afstudeerde als Master in de Rechten. Tijdens zijn masteropleiding genoot hij een eerder algemene juridische vorming binnen de afstudeerrichting Rechtsbedeling en kwam zijn bijzondere interesse tot het omgevingsrecht tot stand.

Zo onderwees Wouter, na zijn studies, omgevingsrecht, beginselen van het recht en twee practica met betrekking tot het oplossen van juridische problemen en juridisch schrijven aan Universiteit Hasselt. Gelijktijdig voerde hij verder onderzoek uit in het omgevingsrecht.

In oktober 2017 vervoegde Wouter Poelmans GD&A Advocaten, waar hij zich voornamelijk toelegt op dossiers inzake omgevingsrecht.

Ook nu nog tracht Wouter zich toe te leggen op het redigeren van wetenschappelijke artikels, bijdragen, nieuwsbrieven. Tevens treedt Wouter geregeld op als spreker op studiedagen, colloquia en vormingen. Hij geeft bovendien talrijke in-house opleidingen op maat van besturen en bedrijven. Tevens is Wouter lid van de algemene redactie van het tijdschrift Milieu- en Energierecht van uitgeverij Die Keure.

Naam
Wouter Poelmans
Departement
Omgevingsrecht
Specialisaties
Omgevingsrecht