Seminaries

GD&A organiseert al dan niet met partners regelmatig seminaries waarop wijzigingen in de wetgeving of toelichting bij een actueel thema aan bod komen. Deze studiedagen zijn tevens een moment bij uitstek om te netwerken met collega’s die jullie zelfde bezorgdheden delen. We maken er een punt van om zowel inhoudelijk als wat onthaal betreft de genodigden een boeiende ontmoeting aan te bieden.

Seminaries

Studiedag: Welzijnsverenigingen: Katalysator tot Samenwerking in de Zorg
27/09
Studiedag: Welzijnsverenigingen: Katalysator tot Samenwerking in de Zorg
In een tijdperk van toenemende complexiteit en druk op de zorgsector, wordt samenwerking steeds belangrijker. Welzijnsverenigingen staan centraal i...
Deze studiedag is gericht naar algemeen directeurs, directies, leidinggevenden en stafmedewerkers in de zorgsector, en biedt u de kans om waardevolle inzichten en inspiratie op te doen rond innovatieve samenwerkingsmodellen.
Provinciehuis Vlaams-Brabant Leuven, Provincieplein 1 - 3010 Leuven
Meer info

Meest recente seminaries

21/03/2024
GD&A-seminarie Deontologie en integriteit op 21 maart 2024 te Eksel
Meer info
22/02/2024
GD&A-seminarie Deontologie en integriteit op 22 februari 2024 te Lokeren
Meer info
20/02/2024
GD&A-seminarie op 20 februari te Eksel. "De oprichting van (hernieuwbare) energiegemeenschappen"
Meer info

Events

Mede door onze betrokkenheid in alle aspecten van het lokaal bestuur in Vlaanderen zijn we vaak actief in events met een maatschappelijk karakter die de band met onze doelgroep verder aanhalen. Ook binnen het kantoor organiseren we zeer frequent activiteiten met onze (zelfstandige) medewerkers om de informele banden te versterken.

Events

Piet Peere - Unveiling

Piet Peere - Unveiling

22/06/2024 - 04/08/2024

Ontdek de kleurrijke kunstwerken van Piet Peere tijdens onze opendeurdagen te Lokeren.

Meer info

Meest recente events

22/06/2024 - 04/08/2024
Piet Peere - Unveiling
Meer info
30/04/2024 - 01/05/2024
Exclusieve kunsthappening ten voordele van VZW Wieder
Meer info
29/11/2023
Career Day 2023
Meer info

Webinars

GD&A Advocaten wil op het vlak van digitalisering voortrekker zijn. Hoewel netwerking en sociaal contact erg belangrijk zijn, biedt GD&A Advocaten op regelmatige basis webinars aan waardoor klanten zich kunnen bijscholen vanuit hun kantoor of vanuit hun “home office”.

Uit de opleidingen van GD&A Advocaten blijkt dat het kantoor met beide voeten in de praktijk staat. Dit is voor de webinars niet anders. De webinars van GD&A Advocaten blijven interactief. De sprekers nemen immers voldoende tijd om op de vragen van de deelnemers in te gaan, tijdens het webinar of achteraf.

Heb je een webinar gemist? Geen probleem, want de webinars van GD&A Advocaten zijn ook “on demand” achteraf te bekijken.