Seminaries

GD&A organiseert al dan niet met partners regelmatig seminaries waarop wijzigingen in de wetgeving of toelichting bij een actueel thema aan bod komen. Deze studiedagen zijn tevens een moment bij uitstek om te netwerken met collega’s die jullie zelfde bezorgdheden delen. We maken er een punt van om zowel inhoudelijk als wat onthaal betreft de genodigden een boeiende ontmoeting aan te bieden.

Seminaries

Seminarie Sportinfrastructuur op 21 september te Lokeren
21/09
Seminarie Sportinfrastructuur op 21 september te Lokeren
We don’t want to tell our dreams, we want to show them ! – Cristiano Ronaldo Sportieve ambities zijn vaak hoog, torenhoog ... maar stoten desalniet...
Lokale besturen, sportverenigingen, vastgoedprofessionals sport-gerelateerd vastgoed
Kantoor Lokeren - Stationsplein 10, 9160 Lokeren
Info en inschrijven
Congres Vastgoedvalorisatie - De verkoop van vastgoed door lokale overheden
28/09
Congres Vastgoedvalorisatie - De verkoop van vastgoed door lokale overheden
Het slim verzilveren van vastgoed is voor elk lokaal bestuur een belangrijke maatschappelijke uitdaging. De keuze van de juiste procedure is hiervo...
Provinciehuis, Provincieplein 1, 3010 Leuven
Meer info
Studiedag toekomst publieke zorg verzekerd?
20/10
Studiedag toekomst publieke zorg verzekerd?
Reeds vele jaren bieden lokale besturen een breed spectrum aan zorgdiensten aan die inspelen op de lokale noden en behoeften. De zorgsector staat v...
Indien u een bestaande werking van een welzijnsvereniging wil optimaliseren of mocht u de stap naar verzelfstandiging van uw zorgexploitatie willen onderzoeken is deze studiedag een absolute aanrader!
Provinciehuis Vlaams-Brabant - Leuven
Meer info

Meest recente seminaries

19/09/2023
Seminarie Sportinfrastructuur op 19 september te Eksel
Meer info
27/06/2023
Studiedag "Juridische actualia voor lokale besturen" op dinsdag 27 juni te Leuven
Meer info
01/06/2023
Wegwijs in een lokaal bestuur (Aalter)
Meer info

Events

Mede door onze betrokkenheid in alle aspecten van het lokaal bestuur in Vlaanderen zijn we vaak actief in events met een maatschappelijk karakter die de band met onze doelgroep verder aanhalen. Ook binnen het kantoor organiseren we zeer frequent activiteiten met onze (zelfstandige) medewerkers om de informele banden te versterken.

Events

Momenteel staan er geen events gepland.

Meest recente events

26/08/2023 - 27/08/2023
Johan De Fré meets Magritte
Meer info
25/04/2023 - 25/04/2023
Terugblik: Trefdag Klimaatgemeenten 2023
Meer info
09/12/2022
Zijn onze grondrechten in gevaar?
Meer info

Webinars

GD&A Advocaten wil op het vlak van digitalisering voortrekker zijn. Hoewel netwerking en sociaal contact erg belangrijk zijn, biedt GD&A Advocaten op regelmatige basis webinars aan waardoor klanten zich kunnen bijscholen vanuit hun kantoor of vanuit hun “home office”.

Uit de opleidingen van GD&A Advocaten blijkt dat het kantoor met beide voeten in de praktijk staat. Dit is voor de webinars niet anders. De webinars van GD&A Advocaten blijven interactief. De sprekers nemen immers voldoende tijd om op de vragen van de deelnemers in te gaan, tijdens het webinar of achteraf.

Heb je een webinar gemist? Geen probleem, want de webinars van GD&A Advocaten zijn ook “on demand” achteraf te bekijken.