Opleidingsaanbod

Kennisdeling is voor GD&A Advocaten een belangrijke waarde in de relatie tot haar netwerk. Het organiseren van opleidingen onder diverse “formats” is een speerpunt van het kantoor.

GD&A Studiedagen en Seminaries

GD&A Advocaten organiseert zelf op regelmatige basis studiedagen en seminaries, waarbij de diverse kantoorspecialisaties gelijkwaardig aan bod komen. De kantoren in Lokeren, Oevel en Eksel lenen zich uitstekend voor onze eigen opleidingsinitiatieven.

Het kantoor kiest daarbij gebruikelijk niet voor zuivere ex cathedra opleidingen, maar voor lerende netwerkmomenten. GD&A Advocaten koppelt daarbij graag het aangename aan het nuttige.

Benieuwd naar de volgende opleidingen?

Webinars

GD&A Advocaten wil op het vlak van digitalisering voortrekker zijn. Hoewel netwerking en sociaal contact erg belangrijk zijn, biedt GD&A Advocaten op regelmatige basis webinars aan waardoor klanten zich kunnen bijscholen vanuit hun kantoor of vanuit hun “home office”.

Uit de opleidingen van GD&A Advocaten blijkt dat het kantoor met beide voeten in de praktijk staat. Dit is voor de webinars niet anders. De webinars van GD&A Advocaten blijven interactief. De sprekers nemen immers voldoende tijd om op de vragen van de deelnemers in te gaan, tijdens het webinar of achteraf.

Heb je een webinar gemist? Geen probleem, want de webinars van GD&A Advocaten zijn ook “on demand” achteraf te bekijken.

Benieuwd naar de volgende webinars? Neem een voordelig abonnement op onze webinars

Opleidingen in samenwerking met partnerorganisaties

De organisatie van een studiedag of seminarie gebeurt vaak in samenwerking met partnerorganisaties.

GD&A Advocaten verzorgt voor de beroepsverenigingen Exello.net en Vlofin diverse opleidingen in het kader van hun Filbert Academy. Onze sprekers worden ook vaak uitgenodigd op de congressen en provinciale ontmoetingsmomenten van deze beroepsorganisaties.

Opleidingen in samenwerking met uitgeverijen

Het organiseren van opleidingen gaat vaak hand in hand met het uitgeven van een bijhorende publicatie. GD&A Advocaten werkt dan ook vaak samen met uitgeverijen voor het organiseren van opleidingsmomenten.

Opleidingen in samenwerking met opleidingsverstrekkers

Ook andere opleidingsverstrekkers doen graag een beroep op de sprekers van GD&A Advocaten om hun de kwalitatieve invulling van hun opleidingen te verzekeren. Op de agenda-pagina vindt u ook terug wanneer onze advocaten spreken op seminaries of studiedagen van professionele opleidingsinitiatieven.

Ga zeker een kijken nemen op de website van enkele opleidingsorganisaties (Syntra, Escala, NCOI, Vonk, CVO VoltConfocus,...) die regelmatig een beroep doen op de expertise van GD&A Advocaten.

Benieuwd naar de volgende opleidingen?

Opleidingen in samenwerking met partners uit andere disciplines

De samenwerking met partners uit andere disciplines (Q&A, BDO,...) vormt een verrijking bij het organiseren van een opleidingsmoment. De juridische aspecten vormen immers, hoewel uiteraard erg belangrijk, niet het enige perspectief van waaruit een bepaalde problematiek moet worden benaderd. GD&A Advocaten betrekt dan ook regelmatig niet-juridische specialisten bij haar opleidingen. Deze multidisciplinaire benadering laat toe dat ook de financiële, boekhoudkundige, organisatorische,… aspecten van een bepaald thema worden belicht.

Benieuwd naar de volgende opleidingen?

Inhouse-opleidingen op maat

GD&A Advocaten biedt ook inhouse-opleidingen op maat aan. De inhoud van deze opleidingen wordt volledig afgestemd op de noden en context van uw bestuur. Het voordeel van deze format is dat u kan inzoomen op de concrete opleidingsbehoefte bij uw medewerkers. GD&A Advocaten houdt hierbij ook rekening bij de schaal en organisatiewijze van uw bestuur.

Alle materies die behoren tot de expertise van GD&A Advocaten komen in aanmerking voor inhouse-opleidingen op maat.

Deze opleidingen worden bij uw bestuur ter plaatse georganiseerd zodat uw medewerkers zich niet extra dienen te verplaatsen. Indien u wenst, kunnen deze opleidingen ook online via ons webinarplatform worden gegeven.

Op uw vraag zijn wij graag bereid om een vrijblijvend voorstel met u te bespreken.

Contacteer ons voor meer info