Career Day 2023

In navolging van de universitaire jobbeurzen organiseert GD&A Advocaten naar jaarlijkse gewoonte haar eigen CAREER DAY.

GD&A is marktleider en het snelst groeiend kantoor in haar segment. Onze advocaten genieten het voorrecht hun diensten te verstrekken in materies met bijzondere maatschappelijke relevantie. Wij zijn steeds op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep.

Op onze Career Day geven wij een toelichting bij onze bedrijfsfilosofie, organisatie en rechtsmateries zodat duidelijk wordt waarom werken bij GD&A boeiend en uniek is. Vervolgens bieden wij een champagnereceptie aan waarbij managing-partners, departementshoofden, advocaten en stagiairs ter beschikking zijn voor een persoonlijk gesprek in amicale sfeer.

Wij begroeten jullie graag op WOENSDAG 29 NOVEMBER 2023 om 17 uur in het historisch kader van het “Huis Thuysbaert” te LOKEREN.

Huis Thuysbaert is gelegen tegenover het station te Lokeren en dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Faber quisque fortunae suae!

Programma GD&A Career Day:

17u00: Verwelkoming
17u15 - 17u45: GD&A 5 x F en 7 x V: Het kantoor en werken bij GD&A.
17u45 - 18u45: Beauty contest: Voorstelling departementen en rechtsgebieden.
18u45 - … : Afsluitende receptie met mogelijkheid tot het voeren van individuele gesprekken met management, departementshoofden, advocaten en stagiairs.

Schrijf je hieronder in, via het inschrijfformulier