Career Event

In navolging van de universitaire jobbeurzen organiseert GD&A Advocaten naar jaarlijkse gewoonte haar eigen CAREER EVENT.

Career Event

GD&A is actief in het administratief recht (sensu lato) , fiscaal recht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, sociaal recht en in de zorgsector met kantoren in Mechelen, Westerlo-Oevel, Lokeren en Hechtel-Eksel.

GD&A is marktleider en het snelst groeiend kantoor in haar segment. Onze advocaten genieten het voorrecht hun diensten te verstrekken in materies met bijzondere maatschappelijke relevantie. Wij zijn steeds op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep.

Op ons Career Event geven wij een toelichting bij onze bedrijfsfilosofie, organisatie en rechtsmateries zodat duidelijk wordt waarom werken bij GD&A boeiend en uniek is. Vervolgens bieden wij een champagnereceptie aan waarbij managing-partners, departementshoofden, advocaten en stagiairs ter beschikking zijn voor een persoonlijk gesprek in amicale sfeer.

Wij begroeten jullie graag op WOENSDAG 1 DECEMBER 2021 om 17 uur in het historisch kader van het “Huis Thuysbaert” te LOKEREN.

Huis Thuysbaert is gelegen tegenover het station te Lokeren en dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Faber quisque fortunae suae!

Programma GD&A CAREER EVENT:

17.00u: Verwelkoming
17.15u - 17.45u: GD&A 5 x F: Het kantoor en werken bij GD&A.
17.45u - 18.45u: Beauty contest: Voorstelling departementen en rechtsgebieden.
18.45 u- …: Afsluitende receptie met mogelijkheid tot het voeren van individuele gesprekken met management, departementshoofden, advocaten en stagiairs.

SCHRIJF JE ONDERAAN DEZE PAGINA IN VIA HET INSCHRIJVINGSFORMULIER.

(Het volstaat om enkel je naam, e-mailadres en telefoon te noteren)