GD&A Career Day op dinsdag 10 december te Lokeren


Huis Thuysbaert in Lokeren is sinds 2017 één van de kantoren van GD&A Advocaten. In deze inspirerende omgeving organiseren we elk jaar een exclusieve infodag over GD&A voor aankomend juridisch talent.

GD&A Career Day op dinsdag 10 december te Lokeren

Na een presentatie over het kantoor, onze materies en departementen en een duiding waarom werken bij GD&A boeiend en uniek is, maken we individueel kennis met veelbelovende studenten in het Recht.

Als snel groeiend, jong en dynamisch advocatenkantoor zijn we voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met een persoonlijk engagement om samen met ons sterk team de expertises ten voordele van onze klanten voortdurend op het hoogste niveau te houden.

Wij zijn actief in administratief recht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, sociaal recht en in de zorgsector. Als Vlaamse marktleider in administratief en publiek fiscaal recht voor besturen en als preferente partner van gelijkgestemde bedrijven verlenen wij praktisch bruikbare, wetenschappelijk onderbouwde en stipte diensten. GD&A Advocaten heeft kantoren in Mechelen, Westerlo-Oevel, Lokeren en Hechtel-Eksel.

Faber quisque fortunae suae!