Filbert academy 23/06/2020 te Oevel: Lokale verzelfstandiging in al haar facetten. Nec temere, nec timide!

GD&A Advocaten ontrafelt met haar gekende kritische blik de verschillende aspecten van de verzelfstandigings- en samenwerkingsvormen en maakt een begrijpelijke en praktisch bruikbare analyse.

Filbert academy 23/06/2020 te Oevel: Lokale verzelfstandiging in al haar facetten. Nec temere, nec timide!

GD&A Advocaten neemt opnieuw het voortouw. Na enkele druk bijgewoonde webinars voor de thuiswerkers van lokale besturen, wil GD&A Advocaten nu de algemeen en financieel directeurs letterlijk (maar veilig) uit hun kot lokken met een interessante studiedag.

Op 23 juni 2020 organiseert GD&A Advocaten in Oevel een opleidingsdag exclusief voor algemeen en financieel directeurs in het kader van de Filbert academy met als thema Lokale verzelfstandiging in al haar facetten. Nec temere, nec timide!

Dit is niet de zoveelste opleiding op rij rond verzelfstandigingen. Integendeel, GD&A Advocaten ontrafelt met haar gekende kritische blik de verschillende aspecten van de verzelfstandigings- en samenwerkingsvormen en maakt een begrijpelijke en praktisch bruikbare analyse.

U kan rechtstreeks via deze link op de Exello.net website het programma raadplegen en inschrijven.

GD&A Advocaten besteedt vanzelfsprekend extra zorg aan een veilige organisatie. De zaal is meer dan ruim genoeg zodat de deelnemers op een ruime en veilige afstand van elkaar kunnen plaats nemen.

We kijken er naar uit om u op deze opleidingsdag te mogen verwelkomen.