OPLEIDING PPS i.s.m. Van Roey, Commonground, Factor4, MINT, Sweco en GD&A Advocaten

Deze experten bieden u tussen 15 maart 2022 - 25 april 2022 drie opleidingsmodules waarin ze van naald tot draad uitleggen wat de voordelen van een PPS en de stappen zijn.

OPLEIDING PPS i.s.m. Van Roey, Commonground, Factor4, MINT, Sweco en GD&A Advocaten

Kijkt u met bewondering naar nieuwe projecten die in samenwerking met de privésector worden ontwikkeld? En weet u dan vaak niet goed wat dat voor uw lokaal bestuur kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de concrete stappen die moeten genomen worden?

Dan hebben we goed nieuws. De experten van Van Roey, Commonground, Factor4, GD&A Advocaten, MINT en Sweco bieden u drie opleidingsmodules waarin we van naald tot draad uitleggen wat de voordelen van een PPS en de stappen zijn.

In deze opleiding van de Filbert Academy (exclusief voor leden van Exello.net en Vlofin) focussen we op publiek-private samenwerkingen als een doeltreffende oplossing voor verschillende uitdagingen waar lokale besturen vandaag voor staan. Vanuit onze ontmoetingen met lokale besturen ervaren we immers een sterke wil om leefbare en duurzame steden en gemeenten te creëren. Tegelijkertijd beseffen we ook de nood aan een gestructureerde aanpak om een succesvol project te realiseren.

In drie opleidingsmodules willen we u graag inspireren met de meest innovatieve oplossingen en concrete handvaten aanreiken voor een beproefde aanpak:

  • Module 1: Innovatieve oplossingen voor leefbare en duurzame steden en gemeenten op 15/03/2022 en 17/03/2022
  • Module 2: Leefbare en duurzame steden en gemeenten dankzij weldoordachte PPS op 24/03/2022 en 25/03/2022
  • Module 3: PPS, hoe begint u eraan? Op 19/04/2022 en 25/04/2022

De opleidingen worden volledig ‘corona proof’ georganiseerd op ruime, centrale locaties.

Hoe inschrijven?

U kan zich hier inschrijven door in te loggen met uw persoonlijk Exello.net-profiel.

Praktische informatie vindt u in deze brochure.