Schrijf u in voor de milieuopleiding "Nieuwigheden van de Codex-trein" Op 4 oktober te Edegem of op 27 november te Kessel-Lo.

GD&A Advocaten verzorgt voor Confocus een halve dag opleiding omtrent de nieuwigheden van de Codex-trein en dit op 4 oktober 2018 te Edegem of op 27 november te Kessel-Lo. Uw gastsprekers met kennis van zaken zijn Mr. Tom Swerts en Mr. Wouter Poelmans.

Schrijf u in voor de milieuopleiding "Nieuwigheden van de Codex-trein" Op 4 oktober te Edegem of op 27 november te Kessel-Lo.

Schrijf u in voor de milieuopleiding "Nieuwigheden van de Codex-trein".Op 4 oktober te Edegem of op 27 november te Kessel-Lo.

De codextrein van eind 2017 zorgde voor een nieuwe frisse wind in het omgevingsrecht. Om mee te zijn in de materie volstaat het bijgevolg niet langer om de omgevingsvergunningsprocedure onder de knie te hebben. De codextrein zorgt immers voor een aantal inhoudelijke vernieuwingen die van groot belang zijn.

De sessie heeft als doel om naast een overzicht van codextrein de voornaamste en meest ingrijpende vernieuwingen nader te bekijken. Zo komt ongetwijfeld het nieuwe toetsingscriterium 'ruimtelijke rendement' aan bod. Voorts zullen de nieuwe bepalingen omtrent zorgwonen, hobbystallen voor weidedieren, verkavelingen, gevelisolatie en de beroepsmogelijkheden zeker nader uiteen worden gezet.
Doorheen de sessie zal de weerslag van de vernieuwingen centraal staan. Aan welke regels moet een project bijvoorbeeld worden getoetst indien er geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden meer kan worden verkregen?

4 oktober te Edegem: van 9.00u - 12.30u (Onthaal vanaf 08.30u met welkomstkoffie)
Spreker: Mr. Tom Swerts
Bekijk de praktische informatie
Inschrijven

27 november te Kessel-Lo: van 13.30u - 17.30u (Onthaal vanaf 13.00u met broodjeslunch)
Spreker: Mr. Wouter Poelmans
Bekijk de praktische informatie
Inschrijven

Prijs: € 200 (excl. btw)

Voor meer info?
Contacteer Tom Swerts

Advocaat-vennoot
t 015/40 49 40 of tom.swerts@gdena-advocaten.be

Contacteer Wouter Poelmans
Advocaat
t 015/40 49 40 of wouter.poelmans@gdena-advocaten.be