Studiedag: Welzijnsverenigingen: Katalysator tot Samenwerking in de Zorg

In een tijdperk van toenemende complexiteit en druk op de zorgsector, wordt samenwerking steeds belangrijker. Welzijnsverenigingen staan centraal in deze dynamiek, waarbij zij bruggen slaan tussen verschillende entiteiten en zo bijdragen aan innovatieve zorgoplossingen.

Studiedag: Welzijnsverenigingen: Katalysator tot Samenwerking in de Zorg

Tijdens deze studiedag zullen we best practices en succesvolle cases bespreken die laten zien hoe samenwerking niet alleen de efficiëntie en effectiviteit van zorgdiensten verbetert, maar ook de algehele zorgkwaliteit verhoogt.

VADOZ, de Vereniging van Algemeen Directeurs van de Openbare Zorgverenigingen, wil u - in samenwerking met GD&A advocaten en PROBIS - een zicht geven op de mogelijkheden en tendensen rond samenwerking in de zorgsector, inspireren vanuit academisch onderzoek en praktijkvoorbeelden aanreiken.

Voor wie?
Deze studiedag is gericht naar algemeen directeurs, directies, leidinggevenden en stafmedewerkers in de zorgsector, en biedt u de kans om waardevolle inzichten en inspiratie op te doen rond innovatieve samenwerkingsmodellen.


Inschrijven

Doelgroep
Deze studiedag is gericht naar algemeen directeurs, directies, leidinggevenden en stafmedewerkers in de zorgsector, en biedt u de kans om waardevolle inzichten en inspiratie op te doen rond innovatieve samenwerkingsmodellen.
Datum
27/09/2024
Tijdstip
van 09u30 tot 17u00
Locatie
Provinciehuis Vlaams-Brabant Leuven, Provincieplein 1 - 3010 Leuven
Prijs
110 EUR per deelnemer OF 95 EUR per deelnemer (vanaf 5 deelnemers van dezelfde organisatie)