Voor bedrijven

Geen wolligheid maar resultaatgericht handelen.

In de dagelijkse strijd voor groei en efficiëntie is er bij vooruitziende bedrijven nood aan degelijke partners die de strategie en visie ondersteunen met een resultaat gerichte aanpak. De wolligheid in advies en bijstand wordt daarbij best vermeden.'To the point'-advies op basis van marktkennis en inlevingsvermogen in de bezorgdheden van de ondernemer maakt een belangrijk verschil. Met aantoonbare expertise op het vlak van projectontwikkeling en vastgoedconstructies bedrijfsorganisatorische of vennootschapsrechtelijke aspecten, uitdagingen in het contractrecht, als gids op het vlak van fiscaliteit of als adviseur in het omgevingsrecht en -beleid bieden wij ondernemers tegen een realistische tarifering onze diensten aan.

Focus op je 'core business'

Als ondernemer ben je creatief en zie je opportuniteiten die anderen niet zien. Je bent een tikkeltje ongeduldig, eigenwijs en alles moet liefst gisteren al uitgevoerd zijn. De juridische en fiscale uitdagingen die tijdens je ‘ondernemen’ naar boven komen dienen snel en goed onderbouwd uitgeklaard te worden. Met de aantoonbare expertise van GD&A Advocaten gaan we daarbij een stap verder dan een louter ‘knowledge based’ partner. In de relatie met onze bedrijfsklanten gaan we prat op een ware ‘identity based’ vertrouwensband waardoor je kernactiviteit de focus krijgt die het verdient.

Ondernemen is risico nemen!

Riskmanagement zou een vast deel moeten zijn van het beleid van iedere onderneming, het maakt deel uit van goed bestuur en is een cruciaal middel om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. In staat zijn om beter te anticiperen op mogelijke risico’s of bedreigingen, effectieve beheersmaatregelen voorzien zijn daarbij niet het enige doel maar maken tevens inzichtelijk waar de kansen voor u als ondernemer liggen.

Onze positie als belangrijke juridische dienstverlener aan lokale besturen in Vlaanderen is een bijkomende troef bij correcte risicoanalyse en geloofwaardige ondersteuning aan gelijkgezinde bedrijven.

Innovatief en circulair ondernemen!

Als hedendaags ondernemer wordt je geacht strategieën toe te passen om materialen en producten hoogwaardig in te zetten in de economie, efficiënter om te gaan met grondstoffen, materialen en energie door kringlopen slimmer te sluiten. GD&A Advocaten is ook wat dit betreft een gelijkgezinde ondernemer waarbij we niet alleen leuke en hippe technologische toepassingen in onze werking implementeren maar ook effectieve meerwaarde creëren en steeds het meest waardevolle bezit van onze cliënten voor ogen houden : ‘efficiëntie en tijdsbesparing’.

GD&A advocaten staat met bewezen expertise tot uw dienst 

om op een innovatieve manier deze lonende menigvuldige denkoefeningen met u te maken.