Bezoek de nieuwe website van GD&A Advocaten

11 december 2019

Weinig is in deze tijden zo onderhevig aan voortdurende aanpassing dan de manier waarop het meest efficiënt gecommuniceerd kan worden met bestaande en potentiële klanten en andere stakeholders.

Ook de advocatuur ontsnapt niet aan de technologische en maatschappelijke uitdagingen. GD&A is digitaal bereikbaar via sociale media zoals LinkedIn, Facebook, uiteraard e-mail en ook via de totaal vernieuwde website.

Snel toegang tot overzichtelijke informatie over de actualiteit van de materies van GD&A en onze nieuwe projecten is met deze site gemakkelijker dan ooit.

We maken de bezoeker graag warm voor onze missie en visie en zijn duidelijk welke klanten wij succesvol kunnen bijstaan. Wie interesse heeft om zich bij ons kantoor aan te sluiten - als advocaat of stagiair - kan er gemakkelijk en veilig zijn weg vinden.

De bezoeker heeft er toegang tot het archief van onze nieuwsbrieven waar wij informeren over juridische actualia en initiatieven waarbij ons kantoor betrokken is. U vindt er snel toegang tot al onze departementen met de omschrijving van de materies die we voor u kunnen behandelen en de medewerkers die er toe bijdragen. Een eenvoudige vraag kan u naar het betrokken departement richten via het webloket.

De site toont ons zoals we zijn: toegankelijk, maatschappelijk betrokken, en no-nonsense spitsloper in onze materies. De nieuwe site is de illustratie van de dynamiek van ons kantoor. Ga beslist eens kijken en tot binnenkort.

Doe zoals wij, imiteer niemand!