GD&A Advocaten mocht de joint venture tussen Black Sheep Productions en Gladventure tot RAY Tensile Design begeleiden

9 december 2019

Het zijn traditioneel drukke tijden in de maand december voor de dealmakers binnen het departement Ondernemingsrecht van GD&A Advocaten, een in het oog springende deal ondermeer omwille van haar strakke timing en juridische complexiteit is de oprichting van RAY (Ray Tensile Design) een Eindhovens designbureau dat de klantenportefeuille van Black Sheep Productions -specialist in het ontwerpen en produceren van innovatieve zeilstructuren- integreerde.

De ontwerpen en creaties van RAY zijn onder andere terug te vinden op vooraanstaande Europese festivals maar ook op veel vakantie- en vrijetijdsparken.

RAY is een joint venture van ondernemer en ontwerper van zeilstructuren Wilfried Baeten en investeringsmaatschappij Gladventure, eigenaar van glampingspecialist LuxeTenten. “Het is onze ambitie om wereldwijd een toonaangevende speler te worden op het gebied van innovatieve zeilstructuren”, zegt Sandra Wolters, Managing Director van RAY Tensile Design. “Met behulp van de expertise van Wilfried – die fulltime als Art Director aan de slag gaat – en de slagkracht van Gladventure, willen we de komende jaren uitgroeien tot een internationaal toonaangevend productie- en designbureau.”

Art Director Wilfried Baeten brengt het volledige klantenbestand van Black Sheep Productions over naar RAY. “Dit betekent echter niet dat RAY een voorzetting is van een bestaand bureau onder een nieuwe naam”, legt van Wilfried uit. “RAY is een nieuw en fris designbureau met een eigen merkidentiteit en een stevige groeiambitie. Onze look en feel is duidelijk te herkennen. En dat moet ook; alleen met nieuwe en verrassende designs blijf je de consument (en de markt) verrassen en verbazen”. Sandra : “Wilfried combineert creativiteit met technisch tekenen, wat leidt tot een uniek creatief concept. Ons doel is om in de toekomst zoveel mogelijk opdrachtgevers, dagjesmensen, vakantiegangers en festivalbezoekers hiervan te laten genieten”.

GD&A Advocaten is dan ook best fier dit creatief en ambitieus project mee op de sporen te kunnen zetten.  De kracht van  slim combineren van expertises en het leveren van een geïntegreerde maatoplossing in complexe omstandigheden heeft eens te meer aangetoond dat GD&A Advocaten meer is dan een louter ‘knowledge based’ partner.