Gratis GD&A Webinar 09/04 om 14u: Gegevensbescherming in de praktijk van overheidsopdrachten

2 april 2020

Ook GD&A Advocaten wil in deze moeilijke tijden graag haar steentje bijdragen en nodigt de medewerkers van lokale besturen uit op enkele gratis webinars.

Op 9 april 2020 om 14u brengt GD&A Advocaten een webinar binnen het thema Gegevensbescherming in de praktijk van overheidsopdrachten.

Regels inzake privacy en gegevensbescherming komen in (digitale-) tijden, waarin telewerken de norm is, steeds meer aan de oppervlakte. Deze regelgeving is echter geen op zichzelf drijvend eiland, maar eerder een uitdijende (vloed-)golf die zich meer en meer laat gelden in andere regelgeving zoals deze inzake overheidsopdrachten.

Tijdens het webinar bieden wij graag een praktisch inzicht over een aantal mogelijkheden om onderdelen van gegevensbescherming te integreren in het kader van overheidsopdrachten, én lichten wij tevens een aantal (frequente) vragen uit de praktijk toe.

Spreker is Mr. Wouter Rubens.

Registreren

Dit webinar is exclusief voorbehouden aan medewerkers van lokale besturen en gemeentelijke mandatarissen. De effectieve deelnemers ontvangen aansluitend een attest.

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.

View System Requirements