Vastgoed

Vastgoed en projectontwikkeling
Privaat bouwrecht

Meer info?

Contacteer Bert De Keyser

Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht
t 015/40 49 40 of

Contacteer Willem Mariën

Data Protection Officer (DPO), Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht, Vastgoedrecht
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

UPDATE! GD&A Advocaten stelt ook een model van (gebruiks)reglement voor noodwoningen voor getroffenen uit Oekraïne kosteloos ter beschikking. Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.

In navolging van de enorme interesse voor ons kosteloos model van terbeschikkingstellingsovereenkomst voor de opvang van de getroffenen uit Oekraïne, stellen wij ook kosteloos een gebruiksreglement ter beschikking.

Lees meer
Inter arma enim silent leges? GD&A Advocaten is solidair met Oekraïne en reikt een (noodzakelijk) contractueel kader aan voor de opvang van de oorlogsslachtoffers

Nu er eindelijk licht gloort aan het einde van de Corona-tunnel, worden we alweer geconfronteerd met een donker onverwacht gestalte op de bühne van de geschiedenis.

Lees meer
Breaking: Het Grondwettelijk Hof tekent het doodvonnis van het openbaar groen.

Het nieuw goederenrecht (Boek III Goederen) omvat nieuwe regelingen omtrent de minimale afstanden van beplantingen ten aanzien van de perceelsgrenzen en omtrent overhangende takken en doorschietende wortels. Die regelingen zouden ook van toepassing zijn op het openbaar domein, tot groot ongeloof van lokale besturen en natuurverenigingen. Die laatsten trokken richting het Grondwettelijk Hof, doch kregen afgelopen week lik op stuk.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Bert De Keyser
Willem Mariën
Michaël Vanpol
Siebe Van Malderen
Eline Wuyts

Vacatures

expertisedomein icoon

Departement Vastgoed - advocaat

Full time |
expertisedomein icoon

Departement Vastgoed - beginnende advocaat-stagiair

Full time |
expertisedomein icoon

Departement Vastgoed - Beginnende advocaat-stagiair

Full time |

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Vastgoed zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.