Innovatie

Smart cities, circulaire economie, IoT, ESCO
Klimaat en duurzaamheid
Privacyrecht – GDPR – IP - digitalisering

Meer info?

Contacteer Wouter Rubens

Administratief recht - Onteigeningsrecht - Lokaal bestuurs- en belastingrecht - Overheidsopdrachten - Recht inzake gegevensbescherming - Gemeenterecht - Domeingoederen
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

‘Gemeente2030’: An (in-)convenant truth? Hoog tijd voor de lokale klimaatturbo

Vlaanderen -met lokale besturen en ondernemingen op kop- staat de komende jaren voor gigantische uitdagingen: meer doen met minder middelen. Tegelijkertijd is er een absolute noodzaak om in te zetten op duurzame en klimaatbewuste ontwikkeling. Hoog tijd voor de lokale klimaatturbo om aan te slaan?

Lees meer
Abonnement GD&A webinars 2024

Sinds we met webinars zijn gestart 4 jaar geleden, hebben intussen méér dan 2.000 unieke inschrijvers deelgenomen aan één of meerdere door ons kantoor georganiseerde webinars. Een schot in de roos. We blijven met dit populaire, flexibele en laagdrempelige opleidingsconcept volop de kaart trekken van kennisdeling met de lokale besturen.

Na enkele succesvolle fysieke opleidingen in het eerste kwartaal van 2024 gaan we opnieuw van start met onze webinars. Ook dit jaar biedt GD&A een voordelige abonnementsformule aan.

Lees meer
GD&A-seminarie De oprichting van (hernieuwbare) energiegemeenschappen: een praktische blik vanuit verschillende invalshoeken

Vlaanderen bouwt -samen met zijn lokale besturen- mee aan een klimaatneutraal Europa tegen 2050. Daarvoor moeten we in gebouwen, bedrijven en op de weg afstappen van fossiele brandstoffen, en evolueren richting meer (en meer) hernieuwbare energiebronnen.

Daarom organiseren wij op 9 en 20 februari ‘24 een seminarie (in ons kantoor te Lokeren resp. Eksel) dat al uw vragen met betrekking tot de (hernieuwbare) energiegemeenschappen wenst te beantwoorden.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Wouter Rubens
Laura Cuppers
Lucas Van Wichelen

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.