Fiscaal recht

Publiek Fiscaal Recht
Lokale en Regionale belastingen
Privaat Fiscaal Recht

Meer info?

Contacteer Steven Michiels

Directe en indirecte belastingen, Lokale en regionale belastingen, Vennootschapsrecht, Verzelfstandiging lokale besturen, Fiscaal recht
t 015/40 49 40 of

Contacteer Nathalie Wouters

Fiscaal recht
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Gratis GD&A Webinar 16/04 om 14u: Nieuwe btw-regels onroerende verhuur voor lokale besturen

Op 16 april 2020 om 14u brengt GD&A Advocaten een webinar over de nieuwe btw-regels die sinds 1 januari 2019 van toepassing zijn op onroerende verhuur. Het webinar wordt toegespitst op lokale besturen. Onder meer komen de regels rond kortetermijnverhuur en de mogelijkheid om te opteren voor de btw-plicht aan bod.

Lees meer
Gratis GD&A Webinar 31/03 om 14u: Het nieuwe Invorderingswetboek en gemeentebelastingen

In het tweede webinar gaan we dieper in op het Invorderingswetboek, dat sinds 1 januari 2020 van toepassing is op de invordering van gemeentebelastingen. We bespreken de nieuwigheden, de mogelijkheid tot aanrekening van kosten bij aanmaningen, de noodzaak tot aanpassing van de reglementen,... Daarnaast zullen we in de zijlijn ook nog ingaan op de recente ontwikkelingen op het vlak van de invordering van retributies.

Lees meer
Gratis GD&A Webinar 24/03 om 14u met als thema "Autonome gemeentebedrijven en winstoogmerk"

Ook GD&A Advocaten wil in deze moeilijke tijden graag haar steentje bijdragen en nodigt de medewerkers van lokale besturen uit op enkele gratis webinars. Heel wat medewerkers van lokale besturen moeten deze dagen immers thuiswerken. Daarom is dit een mooie gelegenheid om wat extra kennis op te doen of om je kennis op te frissen.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Steven Michiels
Nathalie Wouters
Jill Verhoft
Vincent De Weerdt
Liza Poukens
Nour Isho

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Fiscaal Recht zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.