Zorg en Welzijn

OCMW's
Ouderenzorg
Kind- en jeugdzorg, Sociale Huisvesting en Gehandicaptenzorg
Ziekenhuizen

Meer info?

Contacteer Stéphanie Taelemans

Zorg, Overheidsopdrachten, Personeel
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Webinar on demand met live terugkoppelmoment "Verzelfstandiging in gemeente en OCMW: organiek kader, zakelijk kader en samenwerking"

Uitgeverij Vanden Broele organiseert i.s.m. GD&A Advocaten een webinar on demand met live terugkoppelmoment over het thema "Verzelfstandiging in gemeente en OCMW: organiek kader, zakelijk kader en samenwerking". Het webinar bestaat uit zes videocapsules en kan bekeken worden vanaf 1 juni 2021 voor de duur van twee maand. Zo heeft u voldoende tijd om alles te bekijken, en dat wanneer het u het best past.

Lees meer
Bestel hier het boek over "Verzelfstandiging in gemeente en OCMW"

De auteurs geven een ruim overzicht van de diverse interne en externe verzelfstandigingsvormen, waarbij ze iedere vorm afzonderlijk bespreken. Hierbij focussen ze steeds op een aantal terugkerende topics zoals de oprichting, de toetreding, de organen van de diverse verzelfstandigingsvormen, de werking en de bevoegdheden van deze organen, de beheers- en samenwerkingsovereenkomsten, participaties, beëindiging en dergelijke meer.

Deze publicatie brengt het complete verhaal omtrent verzelfstandiging in gemeente en OCMW.

Lees meer
GD&A Advocaten en LANTIS bouwen de volgende jaren samen aan (Oosterweel-)verbinding.

Lantis en GD&A gaan samenwerken voor de realisatie van de (Oosterweel-)verbinding en de mobiliteit en welvaart van Vlaanderen.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Stéphanie Taelemans
Ann-Sofie Custers
Chloé Van Landeghem
Charlotte Persoons
Anton Geerts

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Zorg zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.