Zorg en Welzijn

OCMW's
Ouderenzorg
Andere sectoren: sociale huisvesting , onderwijs , kinderopvang , …
Ziekenhuizen

Meer info?

Contacteer Stéphanie Taelemans

Zorg en Welzijn - PPS - Overheidsopdrachten en -contracten - Concessies - RPR - Sociale Zekerheid - Syndicale Procedures en Pensioenen
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Abonnement GD&A webinars 2024

Sinds we met webinars zijn gestart 4 jaar geleden, hebben intussen méér dan 2.000 unieke inschrijvers deelgenomen aan één of meerdere door ons kantoor georganiseerde webinars. Een schot in de roos. We blijven met dit populaire, flexibele en laagdrempelige opleidingsconcept volop de kaart trekken van kennisdeling met de lokale besturen.

Na enkele succesvolle fysieke opleidingen in het eerste kwartaal van 2024 gaan we opnieuw van start met onze webinars. Ook dit jaar biedt GD&A een voordelige abonnementsformule aan.

Lees meer
Studiedag toekomst publieke zorg verzekerd?

Reeds vele jaren bieden lokale besturen een breed spectrum aan zorgdiensten aan die inspelen op de lokale noden en behoeften.

De zorgsector staat voor grote uitdagingen: patiënten, bewoners en cliënten worden steeds kritischer; zorgaanbieders moeten meer en meer transparant zijn; ze moeten werken aan innovatie en moeten de zorgdiensten zo efficiënt mogelijk organiseren.

Lees meer
Een bescheiden duwtje in de rug voor publiek-private samenwerking in de zorg?

Op 15 februari ’23 keurde het Vlaams Parlement alweer een wijziging van het Decreet over het Lokaal Bestuur goed. De wijzigingen hebben onder meer betrekking op de verzelfstandiging– en samenwerkingsvormen, in het bijzonder de woonzorgvereniging en de ziekenhuisvereniging. Leiden deze wijzigingen nu effectief tot de privatisering van onze zorg zoals hier en daar gevreesd?

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Stéphanie Taelemans
Ann-Sofie Custers
Chloé Van Landeghem
Anton Geerts
Dries Vandroogenbroek

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Zorg zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.