Algemeen Administratief Recht - Global

Algemeen Administratief Recht
Global
Onteigeningen

Meer info?

Contacteer Jonas De Wit

Algemeen Administratief Recht, Decreet Lokaal Bestuur, Omgeving, PPS en Onteigeningen
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

GD&A brengt toegevoegde advocatuurlijke waarde. Vuur voedt zich met obstakels. Necessitas magistra.

Als onderdeel van justitie is de advocatuur een essentieel beroep. Het is mee onze taak de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking te beschermen. GD&A voelt zich in deze bevoorplicht en steekt een tandje bij.

De omstandigheden waarin we als maatschappij verkeren, zijn ongezien. De pandemie treft de gezondheid van dierbaren en ontwricht de economie op wereldschaal. Ons aanpassingsvermogen wordt getest.

Lees meer
Gratis GD&A Webinar 02/04 om 14u: Draaiboek onteigeningsprocedure – bestuurlijke fase

Ook GD&A Advocaten wil in deze moeilijke tijden graag haar steentje bijdragen en nodigt de medewerkers van lokale besturen uit op enkele gratis webinars. Na twee fiscale thema’s stappen we over naar het Vlaams Onteigeningsdecreet dat het kader vormt voor lokale besturen die dit instrument dienen te hanteren.

Lees meer
Met doornen en distelen bezaaid: de gevaren van niet-opengestelde buurtwegen. Een kompas door het moeras voor lokale besturen.

Verloren gewaande of vergeten buurtwegen hebben al menig bouwproject doen ontsporen. Recent kregen de buurtwegen aandacht in de media omdat een lokaal bestuur 1,65 miljoen euro dient te betalen aan een particulier voor buurtwegen die niet waren opengesteld. Hoe vermijdt uw bestuur megaboetes voor buurt- en voetwegen die niet zijn opengesteld?

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Dominique Vanhaelewyn
Jonas De Wit
Wouter Rubens
Lieven Henckens
Jan Van Eynde
Julie Swerts

Vacatures

OP DIT OGENBLIK HEBBEN WIJ GEEN SPECIFIEKE VACATURES.

GD&A is echter voortdurend op zoek naar advocaat-medewerkers met persoonlijk engagement, betrokkenheid bij onze expertises en cliënteel en aandacht voor de uitstraling van het kantoor en het beroep. Neem contact met ons op als jij je hierin herkent.

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement Algemeen Administratief Recht - Global zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.