PPS - Overheidsopdrachten - Concessies

DB(F)(M)(O)(E)
Overheidsopdrachten
Concessies

Meer info?

Contacteer Gitte Laenen

PPS - Overheidsopdrachten - Concessies - Overheidspersoneel - RPR - Evaluatie - Tucht - Ontslag - Decreet Lokaal Bestuur - Onderwijs
t 015/40 49 40 of

Recent gerelateerd nieuws

Nieuwe verplichtingen met het oog op het bekomen van een grotere transparantie bij en monitoring van overheidsopdrachten

Middels een wijzigingswet d.d. 8 februari 2023 werden enkele bepalingen aangevuld / geschrapt in (vooral) de Overheidsopdrachtenwet. Deze wijzigingen betreffen hoofdzakelijk de bepalingen die betrekking hebben op het bestuur en de transparantie.

Lees meer
Overheidsopdrachten: Nieuw e-Procurement platform komt eraan!

Vanaf 2 mei 2023 zal het nieuwe e-Procurement platform beschikbaar zijn. Deze nieuwsbrief geeft u de nodige uitleg en aandachtspunten zodat uw bestuur klaar staat voor het nieuwe (en hopelijk vooruitstrevende) elan in de overheidsopdrachtenwereld.

Lees meer
Opgelet: Uitzonderingen op de toepassing van de overheidsopdrachtenregels worden - opnieuw - streng benaderd door het Hof van Justitie. Eerlijk meedingen duurt het langst.

Ook het plaatsen van een overheidsopdracht tussen twee aanbestedende overheden valt in principe onder de regelgeving inzake overheidsopdrachten. Toch zijn er uitzonderingen waarbij een aanbestedende overheid rechtstreeks een publiek-publieke samenwerking kan aangaan, meer bepaald via de in house – uitzondering en via horizontale samenwerking. Doch ook de toepassing van deze uitzonderingen is aan strikte voorwaarden onderworpen.

Lees meer

Medewerkers op dit departement

Gitte Laenen
Els Gypen
Ann-Sofie Custers
Vanessa Vermeiren
Robin Depoorter
Kaatje Van Rompaey

Vacatures

expertisedomein icoon

Departement Overheidsopdrachten (Gunning - PPS) - Beginnende Advocaat-Stagiair

Full time |
expertisedomein icoon

Departement Overheidsopdrachten (Gunning - PPS) - Advocaat met enige jaren ervaring

Full time |

Stageplaats aanvragen?

Voor het departement PPS - Overheidscontracten en -opdrachten zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair(e) met de ambitie om de expansie van ons departement mee te ondersteunen. Het is ons engagement om elke stagiair die met volle toewijding kiest voor een carrièrestart in ons departement na 3 tot 5 jaar af te leveren als topprofessional.